В разгара на Световното първенство и с едва пробилите през

...
В разгара на Световното първенство и с едва пробилите през
Коментари Харесай

Левски - нищо сериозно

В разгара на Световното състезание и с едвам пробилите през облаците слънчеви лъчи, стартира и присъединяване на българските тимове в предварителните кръгоре на Шампионска лига и Лига Европа. Колкото и да ни е необичайно, че по това време нашите започват в континенталните съревнования, одобряваме обстоятелството, че такова ни е равнището и, че страната ни е дребна, въпреки и по-голяма от Хърватия . Сядаме пред тв приемника с бира в ръка и се надяваме някой от платените канали да е обезпечил картина от други, още по-малки страни, където родните отбори ще мерят сили с локалните незнайни " колоси ". И сезонът за нас към този момент е почнал, колкото и тези мачове да ни се костват напряко несериозни .

 Мъри Стоилов: Селекцията в Левски е разграден и изпуснат развой, време е да вдигнат летвата
Мъри Стоилов: Селекцията в Левски е разграден и изпуснат развой, време е да вдигнат летвата

" Нека създадат тим за Шампионска лига! "

В подобен сякаш лекомислен мач против единствения професионален тим на Лихтенщайн - Вадуц, Левски се изложи в действителност съществено и дефинитивно се утвърди като изобретател №1 на нови футболни ширини . Та към цялата мъчителна сбирка загуби и конфузни отпадания от анонимни тимове, отборът от " Герена " прибави и Вадуц (дано е единствено загуба, а не отпадане), който, тъй като си няма състезание, играе във втора швейцарска дивизия. " Сините " последователи, пропътували дистанцията до сърцето на Европа, обикновено се чустваха разочаровани за следващ път, както евентуално и множеството левскари по света и у нас. На други пък може и да им се коства чак несериозно да се ядосват поради това, че тимът им още веднъж се излага тотално, че ще бъдат подигравани и така нататък Наистина, коства ли си човек да си къса нервите поради несериозниците в " синьо "? Те, изключително в случай че отпаднат от Вадуц, ще се трансфорат в най-скъпите футболисти във вековната история на Левски, посочили се за напълно малко зад граница. Където наред с издънките против Тампере, Жилина, Беверен, Иртиш, личат отстранявания на немския първенец Щутгарт, детронация на Аякс, победа над Барселона с рекорден резултат, два четвъртфинала в Лига Европа, първо влизане на български тим в групите на Шампионската лига...


" Marca " след издънката на Левски: Отбор без състезание победи любимеца

Авторитетното испанско издание обърна внимание на загубата на " сините "

За тези против Вадуц не си заслужава!

Това, което Левски направи преди дни, просто не е съществено! Не че от 10 години клубът е нещо съществено. Не че селекционната политика след края на последния сезон е сериозна. Напротив. Да не направиш всичко да задържиш водач като Роман Прохазка, не е съществено. Най-категорично го потвърждават думите на Станимир Стоилов пред сътрудниците от " Тема:Спорт ". Да преговаряш с Удинезе за Антонио Вутов, да опечеш нещата и в последния миг да кажеш " ами то, ние размислихме ", не е съществено. Да разиграваш сага и да мотаеш лимитиран, само че самоотвержен и потребен футболист като Васко Панайотов - също. Делио Роси да счита, че този резултат против Вадуц не е срам, не е съществено... Не е!

 В Левски мирише на бракоразвод по италиански
В Левски мирише на бракоразвод по италиански

На " Герена " са способни да забъркат такива бакии, че Роси самичък да си обере крушите и да им спести скъпо време и куп пари

На този декор по какъв начин да коментираш съществено италианеца и цялата му селекционна група от Кабрали и Белмонти? Сериозен коментар се написа за сериозен клуб, тим, играчи и най-много треньор . За Делио Роси ли, за тези футболисти и за това управление на " сините " ли да вършим задълбочени спортно-технически и други разбори? За този Левски?! Срещу Вадуц?! Извинявайте, просто не е съществено!

Скъпи левскари, не се впрягайте. Играчите на терена и Роси не го вършат за страхотни пари, за какво вие да го вършиме? От обич? Да, постоянно от обич боли. Левскарите доста обичат, не стопира да ги боли.

Коментарът ни е в духа на една несериозна ария, също колкото Левски против Вадуц, която нашумя в последно време. Казва се " Feelings " и ще я перифразираме в... " Резил- ings ".

Извинете ни за майтапа. Но този Левски си е цялостен подбив. А с този закачлив звук обрисуваме нерадостната вероятност, до момента в който тимът и респективно клубът се ръководят по този метод.

Несериозен!

 Левски остава без състезателен шеф до края на годината
Левски остава без състезателен шеф до края на годината

" Сините " не желаят българин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР