В разгара на лятото нажежаваме обстановката докрай, защото кината ще

...
В разгара на лятото нажежаваме обстановката докрай, защото кината ще
Коментари Харесай

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" с предпремиера у нас от 31 юли

В разгара на лятото нажежаваме ситуацията до дъно, тъй като кината ще бъдат атакувани от най-дълогоочакваната екшън продукция тази година. Бързи и гневни: Хобс и Шоу се обрисува като извънредно завладяваща история, дело на режисьора Дейвид Лийч.

Филмът ще пречупи призмата, през която феновете са привикнали да следят филмите от вселената на обичания франчайз Бързи и гневни, и ще се концентрира върху едни от най-емблематичните облици, появявали се до момента. Най-нетърпеливите ще могат да гледат Бързи и яротни: Хобс и Шоу предпремиерно в кината още от 31 юли и да схванат за какво суперзвездите на актуалния екшън Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм влизат в гневна борба с Идрис Елба. В чест на задаващата се премиера на кино лентата на 14 юли в Dolby Theatre в Лос Анджелис се организира грандиозно кино събитие, което блестящо се отличи с ексцентричната си идея.

Целият план на международната галапремиера на Бързи и гневни: Хобс и Шоу бе концентриран върху главната сюжетна линия на кино лентата. Разбира се, акцент по време на събитието бяха Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън, които придвижиха духа на кино лентата и на специфичния килим, пристигайки на събитието, съпроводени от най-модерните спортни коли, трансформирали се във визитна картичка на филмите от поредицата. Стотици почитатели и посетители на галапремиерата бяха екзалтирани от истинската отпратка към историята във кино лентата, съществена част от която са характерните връзки сред едни от най- положителните секрети сътрудници – Люк Хобс и Декард Шоу. Те имат безчет несъгласия и никаква благосклонност един към различен.

Още повече, че лайфстайлът и целият им фасон както като специфични сътрудници, по този начин и като елементарни мъже, са безусловно полюсни. Съдбата и професионалният дълг обаче събира пътищата им и те би трябвало да преодолеят разликите си в името на общото богатство, което няма по какъв начин да е по-малко от „ едно избавяне на света “. Точно по същия метод два червени килима събраха на едно място международните звезди, които носят изключителния екшън заряд на Бързи и гневни: Хобс и Шоу.

Бързите коли и високите равнища на адреналин са визитна картичка за филмите от поредицата и точно такава еуфорична атмосфера съумяха да усетят гостите на галапремиерата. Сред останалите звезди на премиерната сцена на Бързи и гневни: Хобс и Шоу бяха Идрис Елба, който се превъплъщава в злодея Брикстън, невероятната Еиза Гонзалес, която заема и основна роля в продукцията, прелестната Ванеса Кърби, която влиза в ролята на сестрата на Шоу, Клиг Къртис, Джош Мауга, Джон Туи и други Вечерта почетоха и доста представители на креативния екип на кино лентата, измежду които режисьорът Дейвид Лийч, продуцентът и сценарист Крис Морган, Дани Гарсия и други Пригответе се, тъй като на 2 август целият екшън свят ще се разсъни за нови разтърсващи страсти дружно с Бързи и гневни: Хобс и Шоу! А предпремиерите започват от 31 юли!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР