В разгара на лятото миски и певици решиха да се

...
В разгара на лятото миски и певици решиха да се
Коментари Харесай

Не е за хора със слаби сърца: Миски и певици си мерят гърдите! Кои са най-хубавите

В разгара на лятото миски и певици взеха решение да се изфукат със стройни форми от плажа и най-много с огромните си гърди. Със силикон или без, множеството известни дами взеха решение да пуснат фотоси сякаш инцидентно, по какъв начин се припичат и да покажат, че освен почитателите им се радват ами и природата. Това обаче докара до диспути в обществените мрежи на коя от известните циците са най-хубавите, написа " Хот Арена ". Мис Плеймейт 2017 Маги Бадер събира погледите на Слънчев бряг, откакто се яви с изрязан бански, подчертаващ огромна част от прелестите й. Освен със плътно дупе тя се похвали с естествена хубост без грим.

Русото прелъщение Ася Капчикова реши, че е време да захвърли освен задръжките си. Но и банския си костюм. Моделката театралничи гола, а фотосите взривиха формалния й профил въвфейсбук.



18-годишната Тита шокира дребни и огромни с големия си натурален бюст. След като прикова вниманието по морето с обилните си форми, изпълнителката стана цел на отрицателни мнения.



Певицата Преслава се появи без театрален костюм, а любопитните очи видяха, че тялото на брюнетката е повече от впечатляващо. Преси може да се похвали с лека коремна преса, стегнати бедра и несъмнено неповторим бюст.



Моника Валериева не остана по-назад и се снима гола върху морския пясък. Тази фотография тя цензурира с бели сърчица върху зърната си.



Алисия също изкара на показ силиконовия си бюст. Макар с по-малко кубици, певицата реши да покаже какво крие под театралните си тоалети.



И Златка Райкова получи етикет от почитателите си – „ най-надарена русокоска “. Макар при нея силиконът да е главен артикул. Златка може да си разреши да вирне нослето освен на плажа. Напоследък тя се отдава на бурни купони и морски занимания, като не стопира да се снима от скъпи заведения и частни празненства.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР