В разгара на лятото артист-коафьорът Мария Караганова разкрива кои са

...
В разгара на лятото артист-коафьорът Мария Караганова разкрива кои са
Коментари Харесай

Мария Караганова за летния тренд в косите: Игра с пропорциите и ефирни прически

В разгара на лятото артист-коафьорът Мария Караганова разкрива кои са настоящите прически. Като безспорна наклонност този сезон на всички места - от модата и грима до цвета на косата, коафьорът дефинира French balayage pearls, който включва нови нюанси и техники за оформяне на лицето. Актуални ще бъдат перлено русите нюанси, съчетани с гальовен френски балеаж с гладко преливане. При дългите коси желана визия е Butterfly cut – една модерна форма, която съчетава компактност, текстура, придвижване и релеф. Octopus haircut - в комбиниране със мощното завръщане на топлите цветове и боядисването Color Box, само че в топли, медни, златни и червени цветове. Редом с тези оферти Мария Караганова разкрива още няколко, за които ще научите повече в изявлението.

 

Кои са настоящите плажни прически това лято?

През летния сезон дамите избират да носят прически, които са свежи, леки, ефирни и подобаващи за топлото време. Имам поради по този начин настоящите, към този момент няколко сезона, плажни талази, които придават натурален и нехаен тип. За тях можете да употребявате преса, маша, или специфичен артикул, в който има солена вода за текстуриране и плажен резултат на косата. Високата опашка или плитки в кок са превъзходен метод да държите косата си отвън лицето и да се освежите по време на летните дни. За дамите, които избират къси прически, лятото е чудесно време за смели и свежи къси коси.Това лято фасул бокс (bob box) е името на най-популярната прическа. Карето като безконечната класическа форма. Модерниятсъбран контур и скритата игра с пропорции в композиция с непринудения брeтон са в основата на новия прочит на класическата визия.

 

Какви аксесоари би предложила, които да са по едно и също време съвременни, само че и да пазят косата?

Тюрбанът е измежду най-предпочитаните аксесоари и това лято. Изключително настоящ фешън аксесоар, той е неизменима част от сбирките и ревютата на топ дизайнерите на „ Гучи “, „ Мисони “, „ Долче и Габана ”,  „ Марк Джейкъбс “ и други През летните дни сполучливо защищава косата от жаркото слънце.

 

Как още бихме могли да защитим нашата коса в огромните горещини?

За да запазим косата в добра форма през лятото, е належащо да поставяме постоянни грижи за нея. От извънредно значение са хидратиращите и слънцезащитни артикули, предопределени преди и след излагане на слънце. Слънцезащитните артикули обгръщат с незабележим филм косъма и не разрешават на вредителите да обхванат в дълбочина и да го изтощят. Същевременно са леки за всекидневна приложимост. Много е значимо на плажа да употребяваме артикул под формата на спрей или мляко, който защищава косъма и има мощен хидратиращ резултат.

 

С какво прически 2023 година са по-различни от тези през 2022 година?

Старите трендове остават в предходната година, с новата идват идващите трендове в прическите. В оцветяванията шлагер беше Face Framing (контрастна рамка към лицето), която озарява излъчването и погледа. Самото оцветяване беше по-контрастно или по-преливащо на разнообразни дължини. Естествените нюанси и текстури на косата доминираха. Безспорен шлагер в подстригванията беше long bob и забележим контрастност.

 

През 2023 година се резервира наклонността от миналите няколко години. Всеизвестно е, че би трябвало да се вглеждаме в предишното, с цел да черпим ентусиазъм от него. На мода в подстригванията се завръщат мълет, шаг, фасул, кактои мощно нараствания размер. И през 2023 година визията се диктува от стила фасул - безконечната прическа. Тя предоминира към този момент втора година. Дължината до брадичката е доста изискан и може да се оформя по най-различни способи, защото подхожда на всевъзможен вид коса.

 

Бретоните към момента са настоящи – къси, равни, доста дълги, тънки или вид завеса на пластове.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР