В разгара на Данъчната кампания 2024 г. гражданите могат да

...
В разгара на Данъчната кампания 2024 г. гражданите могат да
Коментари Харесай

Безплатна WI-FI зона в офисите на НАП

В разгара на Данъчната акция 2024 година жителите могат да се възползват от електронните услуги на Национална агенция за приходите и в особено обособени за това зони с безжична интернет връзка във всеки офис на приходната организация. В тях са ситуирани компютри, свързани с безвъзмезден WI-FI.

Потребителите могат да употребяват и лични устройства, които да свържат с безжичния интернет, с цел да влязат в уеб страницата на Национална агенция за приходите, Портала за електронни услуги на приходната организация или в уеб страниците на други институции и общини.

Служители в офисите на Национална агенция за приходите са разполагаем да спомагат на всеки клиент, в случай че среща усложнение при работата си с Портала за е-услуги или има въпроси, свързани с обявление и заплащане на отговорности, осъществяване на информации, инспекция на здравноосигурителен статус и други.

Клиентите, които към момента не са декларирали и получили ПИК от Национална агенция за приходите, ще могат да го създадат на място в офиса, след което чиновник ще показва опциите, които персоналният код дава.

„ Обособените WI-FI зони са част от нашите старания да създадем декларирането и заплащането на налози и осигурителни вноски все по-лесно и бързо “, сподели Милена Кръстанова, заместител изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР