В Районна избирателна комисия – Видин няма регистрирани инициативни комитети

...
В Районна избирателна комисия – Видин няма регистрирани инициативни комитети
Коментари Харесай

Във Видин няма регистрирани инициативни комитети за участие в изборите на 2 април

В Районна изборна комисия – Видин няма регистрирани инициативни комитети за присъединяване на изборите за Народно заседание на 2 април 2023 година. Това заяви за Българска телеграфна агенция ръководителят на РИК Даниел Боянов. Срокът за регистрация на инициативни комитети изтече през вчерашния ден в 17:00 ч.

Две са кандидатските листи, регистрирани досега в РИК – Видин, осведоми още Боянов. Те са на Политическа партия „ Народна партия истината и единствено истината “ и на Политическа партия „ Български народен съюз „ Нова народна власт “. Председателят на РИК – Видин добави, че срокът, в който партиите и обединенията би трябвало да показват предложенията си за кандидат-депутатски листи, е 28 февруари до 17:00 ч., съобщи Българска телеграфна агенция.

Общо 83 204 са гласоподавателите в област Видин съгласно предварителните описи за изборите за народни представители на 2 април, демонстрира информация на Българска телеграфна агенция на интернет страницата на Централната изборна комисия (ЦИК). 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР