В район Одесос са проверени 65 търговски обекти. В един

...
В район Одесос са проверени 65 търговски обекти. В един
Коментари Харесай

254 проверки на търговски обекти са извършени във Варна


В регион " Одесос " са тествани 65 търговски обекти. В един от тях е открито скупчване на хора на касите, формиран е констативен протокол с наставление. В регион " Приморски " са осъществени 55 инспекции, няма открити нарушавания. В регион “Младост " са тествани 45 търговски обекти.

В 38 от тях не са установени нарушавания, на 7 са дадени наставления за съблюдаване на санитарно-хигиенните условия, прекратена е активността на 1 обект - за продажба на мед.

Район " Вадислав Варненчик " са осъществени 14 проверки на търговски обекти. В един от тях е установено, че личният състав работи без персонални защитни средства обектът не се проветрява, макар съществуването на вентилационна система. За откритите нарушавания е известена РЗИ – Варна.

В регион " Аспарухово " са осъществени 32 инспекции. Установено е, че същите работят при съблюдаване на санитарно-хигиенните условия и няма скупчване на огромен брой хора на едно място.

Проверки са направени още в селата Каменар, Звездица, Тополи и Константиново, не са открити нарушавания, показват още от отдел “Контрол по комерсиалната действия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР