В рамките на три месеца, трети инвеститор входира свое инвестиционно

...
В рамките на три месеца, трети инвеститор входира свое инвестиционно
Коментари Харесай

Поредно инвестиционно намерение за Идустриална зона „Загоре“

В рамките на три месеца, трети вложител входира свое капиталово желание в старозагорската Индустриална зона „ Загоре “. 

Стартъп компания, с задгранично присъединяване, която постанова нова и съвременна технология за обработка на артикули, входира публично тази седмица, капиталово желание за закупуване на имот в Зоната.

Инвеститорът е декларирал предпочитание да придобие малко над 4 дка земя, като желанието му е да построи фабрика, която да работи в симбиоза с локалните производители. Планираната инвестиция на компанията е в размер на над 6 млн. лв., като проектите са да бъдат наети на работа 100 индивида. Целта на компанията е да изнесе и развие своята индустриална линия и софтуерно произвеждане, в район с високо развито селско стопанство. Реализираната продукция ще бъде за експорт.

В индустриалната зона „ Загоре “ досега са продадени 8 парцела, за останалите също се водят диалози.

„ Не можем да отречем, че се радваме на положителни резултати във връзка с инвеститорски интерес и реализация на капиталови планове. Отдавам това на добре свършената ни работа през предходните няколко години. Стремежът ни да се наложим като част от положителните практики в региона, дава своето отражение. На територията на „ Индустриална зона Загоре “ АД може да видите осъществени планове, а не просто ниви “, сподели изпълнителният ѝ шеф Радослав Танев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР