В рамките на тази година вече за трети път ще

...
В рамките на тази година вече за трети път ще
Коментари Харесай

Десислава Атанасова разкри кога ГЕРБ ще подава ръка

„ В рамките на тази година към този момент за трети път ще бъдем съпротива. Ще бъдем знаеща, можеща, градивна съпротива. Такава, която е подготвена да подаде ръка, когато става въпрос за националния интерес, само че и такава, която е изискваща – да вземем за пример, когато става въпрос на нови равнища на външния дълг “, сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ, минути преди клетвата на депутатите.

Едно от първите неща, които ГЕРБ ще внесе в Народното събрание, ще е мораториум на нов външен дълг до сформирането на постоянен кабинет, който да подсигурява освен политически, само че и експертно, че бюджетът ще издържи през идната 2022 година и без нови задължения, заяви Атанасова.

ГЕРБ ще внесе свое предложение за бюджет на страната. На въпрос дали ще поддържат увеличението на пенсиите и майчинските Десислава Атанасова отговори, че ще продължат да работят за по-високи приходи на популацията.

Атанасова сподели, че ГЕРБ няма да оферират ръководител на Народното събрание, а зам.-председател.

„ Даваме си сметка, че в този момент различен би трябвало да носи отговорност и за парламентарния ред, и за кворума “, добави тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР