В рамките на тазгодишното издание на проекта инициаторите вече проведоха

...
В рамките на тазгодишното издание на проекта инициаторите вече проведоха
Коментари Харесай

Толерантни всеки ден“ в Благоевград

В рамките на тазгодишното издание на плана основателите към този момент организираха 4 демонстративни събития в София и Пазарджик с младежи от цялата страна, а визитата в Благоевград ще бъде първото сходно в двугодишната история на самодейността. Пресконференция по този мотив ще се организира в събота, 12 октомври, от 11:00 часа, в постройката на Община Благоевград, а демонстративната и дискусионната част стартира в 12:00 на Kart track FD Kart – Blagoevgrad, като присъединяване до запълване на квотата от 40 искащи е гратис за младежи от 15 до 29 години.

Една от главните цели на плана, а и на фондация „ Вълшебен свят “, е демонстрирането на социалноотговорно държание и фокус върху предварителната защита на експанзия и ограничението на нападателните поведенчески модели измежду младежите. Част от плана са освен демонстративните картинг надпревари и полемиките за приемливост, само че и серия ведеоклипове, които споделят положителния образец. В идеята неотдавна се включи и най-хубавият ни мотоциклетист Мартин Чой, който показа своите препоръки към младежите в особено видеообръщение.

Инициативата „ С усмивка “ започва през 2018, като част от нея беше планът „ НЕ на експанзията по пътя “, в границите на който младежи сред 15 и 29 години от София и Стара Загора съчетаха теоритически и на практика образования против агресивното шофиране. Кулминацията на акцията беше огромният състезателен празник „ С усмивка “ през септември в столицата, в който се включиха редица известни имена от спорта и шоубизнеса, отпред с Димитър Бербатов и Ник Левентис.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР