В рамките на SoFest 2018 - Западни Балкани, който се

...
В рамките на SoFest 2018 - Западни Балкани, който се
Коментари Харесай

Изложение на био храни и продукти на SoFest 2018

В рамките на SoFest 2018 - Западни Балкани, който се откри на 9-ти май с концерт на особено образуваната група от Теодосий Спасов Western Balkans Band BG се организира и био ревю. От 10-13 май в градинка “Кристал” са изложени био храни, козметика, артикули за дома и играчки от естествени материали. Столичани имат опцията да закупят здравословни и потребни артикули и да получат туристическа информация за страните от Западните Балкани. Софиянци могат да се срещнат с производители, които в основата на своята активност са сложили чистата храна, здравето и качеството.



Изложението е съпроводено от разнообразни изненади за дребни и огромни. Основателите на обществения план “Маргаритка” - Вики Терзийска и Яна Липованска ще създадат караоке празненство от 16 часа на 12-ти и в 12 часа на 13-ти май в градинка “Кристал”.

Малчуганите ще попеят, а родителите ще могат да купят дискове с обичани песнички от детството си. На 13-ти от 11 часа в Централен Военен Клуб може да се насладите на чаровния майтапчия Ненчо Илчев. Той ще трансформира децата ви в свои асистенти, ще ги потопи в загадачното изкуство наречено заблуда и даже ще разкрие тайната на някой от фокусите си.

Фестивалът ще бъде закрит с авторския моноспектакъл на Камен Донев и специфичното присъединяване на артисти и танцьори от отбор “Филип Кутев” - “Възгледите на един преподавател за националното творчество “. На 13-ти май от 19 часа може да се насладите на доста смях, импровизации, самородност и извънреден гений.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР