В рамките на мандата на Мария Габриел от ГЕРБ-СДС ще

...
В рамките на мандата на Мария Габриел от ГЕРБ-СДС ще
Коментари Харесай

Новина! Експерти на ДПС и ИТН влизат в кабинета на Габриел

В рамките на мандата на Мария Габриел от ГЕРБ-СДС ще дават на Движение за права и свободи и " ИТН " опцията да предложат свои специалисти за държавно управление. Причината е, че двете обединения са декларирали поддръжка за експертен кабинет, заяви пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова.

„ Целта е да бъдат открити в действителност най-хубавите специалисти за всяка позиция, с цел да изведем България от рецесиите. В момента текат диалози, които ще продължат до понеделник, в това число ”, посочи тя.
-->
Петкова бе безапелационна, че от ГЕРБ-СДС ще изпълнят мандата и Мария Габриел ще показа пред президента състав и конструкция на Министерски съвет. От партията ще разчитат на поддръжка от „ всеки един български депутат, който милее за България и е задоволително виновен ”.

Като представител на ГЕРБ Петкова разяснява, че целта, обвързван със промяната на основния прокурор, е бил третият подред в програмата на Мария Габриел. „ Първият беше разрешаване на политическата рецесия, а вторият - стабилизиране на обществените финанси ”, напомни Петкова.

Тя добави, че решението за промяната е взето дружно с парламентарната група, само че не посочи дали е знаела за този приоритет авансово.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР