В рамките на изминалия ден са установени общо 12 водачи,

...
В рамките на изминалия ден са установени общо 12 водачи,
Коментари Харесай

МВР сводка: Спипаха 12 пияни и 17 надрусани зад волана

В рамките на миналия ден са открити общо 12 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, заяви Министерство на вътрешните работи. От тях четирима са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, осем - с над 1,2 на 1000, а един, спрян за инспекция, е отказал да бъде тестван. 

Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 17 души, а четирима са отказали да бъдат тествани.

Общо 8929 моторни транспортни средства (МПС) са тествани в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Извършен е надзор на 11 189 водачи и пасажери. Съставени са 2504 фиша и 575 акта за открити административни нарушавания. 

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи. 

Петнадесет души са ранени в произшествия в страната през миналото денонощие, оповестява на уеб страницата си Министерство на вътрешните работи. Тежките пътни катастрофи за последните 24 часа са общо 13. За региона на София има 24 произшествия, всичките обаче са леки, без ранени и починали. От началото на месеца общо 260 са тежките пътни произшествия. При тях са починали 25 души, ранените са 330.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР