В рамките на частичната мобилизация около три хиляди инструктори са

...
В рамките на частичната мобилизация около три хиляди инструктори са
Коментари Харесай

Шойгу с новина за резервистите

В рамките на частичната готовност към три хиляди инструктори са взели участие в образованието на над 300 хиляди новобранци, съобщи министърът на защитата на Русия, Сергей Шойгу, на съвещание на колегията на ведомството, предава РИА Новости.

" В бойната подготовка на нови военни формирования са привлечени към 3000 инструктори, задействани са повече от 100 полигона на територията на нашата страна и Република Беларус. За два месеца са подготвени над 300 000 резервисти, в това число доброволци “, съобщи той.
-->
По думите на ръководителя на министерството в образователните центрове са подготвени към 8000 екипажа на бойни машини и танкове, екипажи на артилерийски системи, системи за противовъздушна защита, безпилотни летателни апарати и системи за радиоелектронна битка, апаратни средства за връзка.

Наборната тегоба в границите на частичната готовност стартира в Русия на 21 септември с декрет на президента Владимир Путин. По проект във въоръжените сили бяха призовани общо 300 000 военнослужещи от запаса, съобщи организация " Фокус ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР