В рамките на 3 месеца най-популярната марка брашно в България

...
В рамките на 3 месеца най-популярната марка брашно в България
Коментари Харесай

Стартира вторият сезон на Академия Изпечи с любов

В рамките на 3 месеца най-популярната марка брашно в България - София Мел, дава опция на фенове пекари и сладкари от цялата страна да научат съществени похвати в приготвянето на печива

През миналия уикенд София Мел даде началото на втория сезон на Академия Изпечи с обич в столицата. Под управлението на началник Виктор Светославов, близо 80 участници се учиха на обичайни похвати в пекарството. Курсовете се организираха в HRC Culinary Academy, където гостите се научиха по какъв начин да замесят, украсят и изпекат солени и сладки печива.

Тази година курсовете, ориентирани към фенове пекари и сладкари, ще се проведат в 4 града - в София, във Варна, в Плевен и в Пловдив, в границите на 3 месеца.

„ Щастливи сме, че през сегашния втори сезон на Академия Изпечи с обич имаме опцията да разтеглим нейния обсег в още три града. Това стана действителност, с помощта на мощната ни мотивация да отговорим на високия интерес от страна на нашите консуматори, за което им благодарим сърдечно.

Разбира се, изричаме признателност към сътрудниците ни за тяхната поддръжка в амбициозното ни инициативи “, сподели Илия Великов, ръководещ шеф на София Мел.

И тази година акцията дава опция на участниците да трансфорат в развлечение приготвянето на обичаен самун или домашни сладки и обръща внимание върху значимостта от основаване на добра хранителна просвета и потреблението на качествени артикули в всекидневието.

По традиция, на всяко едно от събитията, специфичен преподавател ще съобщи тънкостите в приготвянето на своите обичани предписания. Участниците ще научат защо се употребяват другите видове брашна, за какви печива е подобаващ всеки от тях, както и доста други потребни препоръки.

Предстоящите курсове са във Варна на 10 и 11 февруари, в Плевен на 24 и 25 февруари, в Пловдив на 10 и 11 март и още веднъж в София на 24 и 25 март. Всеки, който желае да взе участие в Академията има опция свободно да се записва за присъединяване в идните курсове.

Кандидатите би трябвало да дават отговор на изискванията и разпоредбите, които са оповестени на www.sofiamel.bg/academy.

Вторият сезон на Академия Изпечи с обич протича със съдействието на Dr. Oetker, Олинеза, Olympus и Сладея.

За компанията:

ГудМилс България ЕООД е една от най-големите и съвременни мелници на Балканския полуостров, функционираща от 1986 година През своята 30-годишна история София Мел е водач в производството на брашно в България със 100% известност и 56% пазарен дял в стойност. Компанията предлага най-качествените артикули, отговарящи на другите усети и желания.

Динамичното развиване на технологиите в производството на разнообразни печива и сладкиши, както и непрекъснатото възобновяване и обогатяване на асортиментите постановат нуждата от нов метод и основаване на тъкмо избрани видове брашна, подобаващи за типа съоръжение и съответната технология.

Марката предлага 19 типа брашно за приложимост в домашни условия и над 19 типа за професионално прилагане.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР