В публикуваните днес световни ранглисти на тенисистите първите ракети на

...
В публикуваните днес световни ранглисти на тенисистите първите ракети на
Коментари Харесай

Гришо и Вики катерят ранглистата

В оповестените през днешния ден международни класации на тенисистите първите ракети на България Григор Димитров и Виктория Томова означиха напредък.

Димитров изкачи една позиция и към този момент е 12-и в класацията на АТР, в която са включени 2052 играчи, с актив от 2935 точки, с помощта на достигането си до осминафиналите в Индиън Уелс. Това е най-високото класиране на Григор от 25 октомври 2018 година, когато за последно беше в топ 10 на десетото място.

Тази седмица 32-годишният хасковлия стартира присъединяване на АТР Мастърс 1000 шампионата в Маями, където като подложен ще пропусне първия кръг.

Димитър Кузманов е номер 238, а Адриан Андреев е 254-и. Тази седмица двамата ще играят на чалънджъра в Задар.

Голям скок означиха двама млади национали за Купа „ Дейвис “. Янаки Милев прелетя 39 места и е 513-и в света, а Пьотр Нестеров прогресира с 33 позиции до рекордния за него номер 531.

На върха продължава да е Новак Джокович с 9725 точки, пред първенеца от Индиън Уелс Карлос Алкарас с 8805 и Яник Синер с 8310 точки.

При дамите Виктория Томова изкачи две места до 73-ото поради прекосяването на първия кръг в Калифорния. Софиянката чака през днешния ден жребия за WTA 1000 шампионата в Маями.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР