В психологията на цветовете се казва, освен че багрите имат

...
В психологията на цветовете се казва, освен че багрите имат
Коментари Харесай

Как цветовете около нас алармират за проблемите ни

В логиката на психиката на цветовете се споделя, като се изключи че багрите имат избрана символика, която се пояснява, и че те могат да алармират за проблеми, на които не обръщаме внимание. Специалистите по цветотерапия още в самото начало на сеансите се интересуват от цветовете от заобикалящата среда на даден човек, с цел да разчетат най-правилно сигналите, които Вселената демонстрира. Експертите са безапелационни, че съгласно избрани цветове, които доминират в всекидневието ни, може изрично да се съди за прочувственото положение на един човек. Знае се, че обичаният ни цвят може да издаде доста за нашия темперамент, само че и цветовете, които сортираме неумишлено, също приказват за нашата същина.

Всеки цвят към нас излъчва избрана сила, която демонстрира в каква посока би трябвало да се промени живота ни и накъде би трябвало да насочим силата си. Огледайте се и в случай че към вас доминира жълтият цвят, значи, че имате потребност от повече обществени контакти.

Хората, които към себе си виждат жълто, са виновни в специалността си, само че постоянно изпитват необяснимо възприятие за виновност. Жълтият цвят алармира и за бъдещи проблеми с храносмилателната система, тъй че е целесъобразно да отидете на обзор даже и да не изпитвате разстройства със стомаха.

Ако синьото е цветът, който доминира в всекидневието ви, значи, че не се отдавате задоволително на духовното. Материалните неща към вас са ви погълнали или се отдавате на зависимости като алкохол и цигари. Синият цвят алармира, че е време да преосмислите ценностната си система и да останете малко повече време уединено със себе си.

Ако постоянно виждате белия цвят към себе си, значи, че сте щастливи от сегашното. Бялото демонстрира естетика, вяра и убеденост в едно пълноценно всекидневие.

Черният цвят се свързва с горест, тъга, тъга и е знак, че би трябвало да извършите радикална смяна в живота си. Трябва да отстраните всичко, което ви прави нещастни, и да продължите напред.

Зеленият цвят в всекидневието на един човек демонстрира прочувствената му неустойчивост. Ако постоянно виждате този цвят към себе си, би трябвало да се опитате да балансирате силата си и да бъдете самостоятелни от другите.

Източник: sanovnik.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР