В провинция Астурия в северозападната част на Испания двама души

...
В провинция Астурия в северозападната част на Испания двама души
Коментари Харесай

Бурята Нелсън: В Испания лошото време отне живота на двама души

В провинция Астурия в северозападната част на Испания двама души са починали, откакто са паднали в морето, защото крайбрежията на страната са обхванати от бурята " Нелсън ", движеща се от Британските острови, написа Euro Weekly News.

Един от починалите, мъж, е открит от избавителен хеликоптер на брега в региона на Мурос де Алон след известия, че човек е паднал в морето.

Две минути по-рано избавителните служби са получили сигнал за жена, паднала във водата от пристанищния град Кудилеро. Повече от час се опитвали да реанимират изпадналата в безсъзнание жена на място, само че тя умряла.

Ден преди този момент испанската метеорологична организация AEMET разгласи " оранжево " равнище на опасност заради приближаването на бурята " Нелсън ", която се развива покрай Британските острови, и образува талази с височина от шест до седем метра.

AEMET също предизвести, че бурята " Нелсън " ще донесе несигурно време на Иберийския полуостров до края на седмицата.

В началото на годината десетки хиляди хора останаха без електричество и стотици влакове бяха анулирани, откакто бурята " Иша " удари Англия и Ирландия с проливни дъждове и пориви напразно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР