В профила на журналиста Николай Караколев от Телевизия на партия

...
В профила на журналиста Николай Караколев от Телевизия на партия
Коментари Харесай

Първо видео от скандала с журналиста на ТВ Алфа и БСП. Вижте как му взимат микрофона и го блъскат

В профила на журналиста Николай Караколев от Телевизия на партия " Атака " - " Алфа ", се появи първо видео от случая през днешния ден, при който той бе бутан от депутати, а микрофонът му бе взет от Таско Ерменков от Българска социалистическа партия.

" Вижте фрагменти от експанзията на депутатите от Българска социалистическа партия, която бе нанесена към мен поради това, че желая да си свърша работата и да задам въпросите си като публицист ", написа репортерът.
От " Атака " разпростарниха по-рано следното известие:  " По време на честванията на Деня на успеха пред Паметника на Съветската войска в София кореспондент на АЛФА задал въпрос към председателката на левицата Корнелия Нинова. Вместо отговор, получи удари от страна на депутатите Таско Ерменков, Георги Свиленски и Славчо Велков. Те влязоха в ролята на персонална защита на лидерката си и започнаха да дърпат журналиста от Алфа ТВ, да изтръгват микрофона от ръцете му и не разрешиха да задава неуместни въпроси на парламентарната им шефка ". Такава позиция изпратиха от партията на Волен Сидеров по отношение на преживелица на днешното честване на Деня на успеха пред Паметника на руската войска.

Въпросът на Алфа ТВ към Нинова бил " за какво Кристиян Вигенин легитимирал киевската хунта с визитата си в Украйна през 2014-та ". Тогава Вигенин, който в този момент е народен представител на Българска социалистическа партия, беше външен министър в държавното управление на Пламен Орешарски, подкрепено и от Българска социалистическа партия, и от " Атака ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР