В продължение на три дни от днес ще бъдат третирани

...
В продължение на три дни от днес ще бъдат третирани
Коментари Харесай

Започва обработката срещу кърлежи на парковете по кварталите във Варна

В продължение на три дни от през днешния ден ще бъдат третирани срещу кърлежи парковете в кварталите „ Аспарухово “, „ Младост “, „ Възраждане “ и „ Владислав Варненчик “, напомня.

Началото на пролетната обработка бе обещано на 28 и 29 март, когато бяха обработени терените в морската градина. Миналата седмица се обработваха терените в учебните заведения във Варна.

Дворовете на детските заведения ще се пръскат от 11 до 30 април, като шефовете или други виновни лица ще бъдат авансово известени. Детските и спортните площадки, както и кварталните градинки ще се обработват през целия месец май, като третираните площи ще се отбелязват с предупредителни табели.

Парковите площи ще се обработват в късните вечерни или ранните утринни часове, когато посещаемостта е слаба. Това ще става при подобаващи климатични условия (температура, мокрота, вятър, превалявания, прораснала растителност).

От предприятието допълват още, че употребяваните биоциди са предопределени за битова приложимост и са с ниска токсичност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР