В продължение на две години инфлуенсърката Ясмин Кирилова получава заплахи,

...
В продължение на две години инфлуенсърката Ясмин Кирилова получава заплахи,
Коментари Харесай

Истински ужас: Ще прибера детето ти в буркани! Психично болна жена от години заплашва инфлуенсърка

В продължение на две години инфлуенсърката Ясмин Кирилова получава закани, че тя и детето ѝ ще бъдат убити. Историята включва среднощни позвънявания и обиди. Оказва се, че страната, в границите на към година, не може да направи нищо, тъй като става дума за психологично заболяване. Тече следствие, което още няма резултат.

От всички известия, които Кирилова е получавала от непознатата жена, има едно, което мъчно ще не помни. " В името на Господ, в името на Аллах, желая детето ти да почине, желая на Артур сърчицето, дребното сърчице, което чуваш да бие, да спре. И това да се случи пред твоите благи очички, Ясминче ", гласи опасността.

" Тормозът стартира преди две години. Накрая се оказа, че не съм единственият унизен човек. Всичко стартира преди да забременея, продължи през цялата ми бременност и в този момент, откакто детето ми се роди. Прави подправени сметки в TikTok и споделя, че аз съм изгубила бебето. Оттам започнаха мои родственици и другари да ми се обаждат по телефона и да ми изричат съболезнования. Налагаше ми се да се изяснявам в един безконечен обаян кръг, че всичко с мен и детето е наред. И просто това нещо нямаше край, даже да не ѝ обръщах внимание, даже да не го споделях, нямаше край. Всеки ден ", споделя Кирилова.  

По нейните обществени мрежи може да се види, че тя в действителност тормози доста други девойки, с изключение на мен. Споделя фотоси на доста други деца, с изключение на на моето. Прави некролози, просто тормозът е ужасяващ. Когато бях бременна – това беше нещо, което ми съсипваше душeвността всеки ден. " Ще дойда, ще ти разрежа корема, ще изкарам детето ". Ще дойда, ще го убия, ще му смачкам черепа, ще го нарежа на части, ще го прибера в буркани ", добавя описа си за заканите инфлуенсърката.

Ясмин изяснява, че може да потвърди всичко. " Аз съм ги и потвърдила, аз бях в ГДБОП, където дадох пояснения, и съм предоставила флашка със звукозаписи, с екранни фотоси и чатове. Разследващите служители на реда персонално видяха в моя телефон известието " Ще ви намеря, ще бъде убито детето ти. Ще те убия ". Всеки ден получавам известия от хиляди профили, които са със фотография на един и същи човек ", прибавя тя.

Обажданията не престават съвсем непрекъснато с директни закани. " Продължи да ми звъни. Когато подвигна телефона – затваря ", акцентира инфлуенсърката. Когато Ясмин иска да постави завършек на това, отива в полицията.

" От ГДБОП в началото реагираха учудващо незаинтересовано. Защото аз доста пъти съм в ходила в полицията и доста пъти не са ми давали да пущам тъжба с елементарното пояснение, че няма смисъл, откакто не знаем кой е този човек. Казваха ми: " Не можеш да пуснеш тъжба във въздуха. Тоест, против някого, който не знаеш кой е. И ние не разполагаме с опцията да проследим кой е ". При състояние, че това е едно обикновено нещо и всеки един обикновен хакер може да наблюдава профила за секунди. Накрая се оказа, че в действителност за секунди могат да я проследят, само че не са желали да го създадат ", акцентира тя.

" Разследването е почнало, с помощта на това, че е имало унизена известна певица. споделиха " Да, има какво да се направи ". След като я заловиха, още веднъж ми звъннаха и ми споделиха, че казусът е, че дамата има ментално заболяване. Това е резултатът от това, че не си пие хапчетата. Обясниха, че няма какво повече да създадат, че са иззели доказателства, само че най-вероятно делото ще бъде прекъснато поради нейните ментални проблеми ", посочи пострадалата инфлуенсърка.

Опитът на Ясмин да се отбрани удря на камък. Оказва се, че няма институция в страната, която да ѝ обезпечи успокоение незабавно след подаването на сигнал. 

" По четирите случая се стига до едно и също лице. По случая е формирано досъдебно произвеждане, под управлението на Софийската районна прокуратура ", изясняват от ГДБОП за NOVA.

" Лицето е с психическо заболяване и е под грижите на майка си. След позволение на Софийския областен съд е осъществено претършуване на адреса, на който лицето живее. Оттам са конфискувани мобилни устройства и компютри, на които са назначени експертизи, чиито резултати не са подготвени ", прибавиха от държавното обвиняване.

Законът оправдава хората с потвърдено психологично заболяване и дава отговор на жертвите им, че не може да направи доста по въпроса. " Според ГДБОП аз би трябвало да продължа да пущам тъжби до безспир, до момента в който някой не ми обърне внимание. Логиката е, че колкото повече сигнали има, бил по-голям шансът някой да ми обърне внимание, в случай, че те към този момент знаят кой е индивидът, знаят всичко по въпроса, само че нищо не могат да създадат ", акцентира Ясмин.

Законът обаче дава едно решение за случаи като този. Съдът да изиска лекуване. И тъкмо за това ще упорстват от прокуратурата. В момента инфлуенсърката чака правосъдната система. Но чака, страхувайки се, до момента в който въпросната жена прави нови и нови профили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР