В продължение на девет години жителка на Уфа, Русия пребиваше

...
В продължение на девет години жителка на Уфа, Русия пребиваше
Коментари Харесай

Майка години наред изтезава децата си по скандален начин

В продължение на девет години жителка на Уфа, Русия пребиваше двете си родни и двете си осиновени деца. Елина Сомова им забранила да ядат месо и ги заливала със студена вода. Това се оповестява на уеб страницата на прокуратурата на Башкирия.

Според организацията от 2009 до 2018 година дамата биела децата, удряла главите им по масата и стените, правела им "контрастен душ ", извеждала ги на балкона без връхни облекла през студения сезон, ограничававала храната им и им забранявала да ядат месо.

Родните деца на 47-годишната жена били изпратени да живеят с татко си, а органите по наставничество бяха конфискувани от осиновителите. Прокуратурата оспорва решението за прекачване на осиновените деца на майката на обвинения.

Сомова беше упрекната в осъществяване на закононарушения по параграфи "а ", "ж " от част 2 на член 117 от Наказателния кодекс на Руската федерация ( "изтезания ") и член 156 от Наказателния кодекс на Руската федерация ( "Неправилно осъществяване на отговорностите за образование на малолетни лица "). Тя пледира, че не е отговорна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР