В продължение на 23 години Цветът на годината на Pantone

...
В продължение на 23 години Цветът на годината на Pantone
Коментари Харесай

Кой ще е цветът на 2022 г.?

В продължение на 23 години „ Цветът на годината " на Pantone оказва въздействие върху създаването на артикули и решенията за закупуване в голям брой промишлености, в това число модата, обзавеждането на дома и индустриалния дизайн, както и върху опаковките на продуктите и графичния дизайн.

Процесът на избор на цвят Pantone на годината изисква деликатно обсъждане и разбор на трендовете.

Американският Институт за цветовете „ Пантон ” (Pantone Color Institute) дефинира основния цвят за 2022 година и това е PANTONE 17-3938 Very Peri.

PANTONE 17-3938 Very Peri е динамичен зеленикаво наследник колорит с оживяващ виолетовочервен подтон съчетава вярността и постоянството на синьото с силата и вълнението на аленото.



За да стигнат до избора всяка година, специалистите по цветовете на Pantone от Pantone Color Institute проучват света, търсейки нови цветови въздействия. Това може да включва развлекателната промишленост и филмите в продукция, пътуващи сбирки на изкуството и нови художници, мода, всички области на дизайна, известни дестинации за пътешестване, както и нов метод на живот, жанр на игра и социално-икономически условия. Влиянието може да произтича и от новите технологии, материали, текстури и резултати, които оказват въздействие върху цвета, съответните платформи за обществени медии и даже идните спортни събития, които притеглят вниманието в целия свят.


Ето по какъв начин разказват цвета на 2022 година от Института за цветове „ Пантон ”:

PANTONE 17-3938 Very Peri е динамичен зеленикаво наследник колорит с оживяващ виолетовочервен подтон съчетава вярността и постоянството на синьото с силата и вълнението на аленото.

Показвайки безгрижна убеденост и смело любознание, които оживяват нашия креативен дух, любознателният и завладяващ PANTONE 17-3938 Very Peri ни оказва помощ да прегърнем този изменен пейзаж от благоприятни условия, отваряйки ни към нова визия, до момента в който пренаписваме живота си. Разпалвайки още веднъж благодарността за някои от качествата, които синьото съставлява, допълнени от нова вероятност, която резонира през днешния ден, PANTONE 17-3938 Very Peri слага бъдещето напред в нова светлина.

Живеем във времена на промяна. PANTONE 17-3938 Very Peri е знак на световния дух на времето и прехода, през който прекосяваме. Докато излизаме от натоварен интервал на изолираност, нашите показа и стандарти се трансформират и нашият физически и цифров живот се сляха по нови способи. Дигиталният дизайн ни оказва помощ да разтеглим границите на действителността, отваряйки вратата към динамичен виртуален свят, където можем да изследваме и сътворяваме нови благоприятни условия за цветове. С трендовете в игрите, възходящата известност на метавселената и възходящата артистична общественост в цифровото пространство PANTONE 17-3938 Very Peri илюстрира сливането на актуалния живот и по какъв начин цветовите трендове в цифровия свят се демонстрират във физическия свят и назад.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР