В присъствието на партньори, журналисти и приятели на марката беше открит

...
В присъствието на партньори, журналисти
и приятели на марката беше открит
Коментари Харесай

Great Wall Motors и Тандер корпорация откриха нов шоурум на марката в София - видео

В наличието на сътрудници, журналисти и другари на марката беше открит нов шоурум за колите на Great Wall Motors в София от колегата на производителя Тандер корпорация. Той е ситуиран в стратегическо направление - на бул. Цар Борис Трети, № 168 в постройката на Бизнес център Андромеда и разполага с място за излагане на четири разнообразни автомобила от гамата на Great Wall Motors и Hover.

„ Добре пристигнали в новия дом на Great Wall! Радвам се да Ви посрещнем през днешния ден тук и имаме вяра, че благодарение на работата на екипа ни ще успеем да създадем този шоурум още по-успешен, в сравнение с е бил в предишното “ – по този начин приветства гостите управителят на новото дилърство Георги Борисов.

Освен мениджмънта на „ Тандер Корпорация “, които бяха хазаин на обедния коктейл, измежду гостите на събитието бяха още управителни фигури от „ Българска Автомобилна Индустрия “, които китайската компания Great Wall Motor Ltd. оторизира като формален дистрибутор и производител на марката за България и Европа в края на февруари тази година, уважавани български публицисти, клиенти и притежатели на коли Great Wall, партньори и другари на домакините.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР