В Приморския край е започвала операцията по освобождаването на пленените

...
В Приморския край е започвала операцията по освобождаването на пленените
Коментари Харесай

6 дни и 70 души: Спасяват пленени косатки, предвидени за продажба

В Приморския край е започвала интервенцията по освобождението на пленените косатки , като за преместването им ще се употребява авто и речен превоз, заяви ТАСС.

Two beluga whales made it through an 11-hour flight from China to retire at a sanctuary in Iceland by snacking on herring.
— AP Europe (@AP_Europe) Преместването ще трае към 6 дни , като морските бозайници ще би трябвало да преодолеят разстояние от 1800 километра . По време на превоза животните ще бъдат съпровождани от екип от 70 души . В него ще бъдат включени треньори , учени , ветеринарни лекари и обслужващ личен състав.
 
В транспортните вани всяко животно ще бъде съпроводено от двама души експерти, които на смени ще управляват тяхното положение . От 5 юни са почнали мероприятията по реадаптация на косатките в сходство на рекомендациите, дадени от научния съвет.

Mumbai man arrested for possessing Rs. 1.7 crore-worth whale vomit: Cops
— NDTV (@ndtv) Морските бозайници ще бъдат пускани на групи в сходство със създалите се сред тях обществени връзки от юни до октомври 2019 година.
 
От лятото на предходната година в залива Средная в Приморския край бяха държани в плен 90 белуги и 11 косатки , предопределени за продажба в Китай, напомня организацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР