В престижна компания се нареди полузащитникът на Лудогорец - Якуб

...
В престижна компания се нареди полузащитникът на Лудогорец - Якуб
Коментари Харесай

Само Левандовски бележи повече от капитана на Лудогорец

В влиятелна компания се подреди полузащитникът на Лудогорец - Якуб Пьотровски. Той вкара за 3:1 при успеха над Черно море в дербито на кръга в Първа лига.

Така полякът към този момент има 7 попадения в родното състезание през сезона и общо 13 във всички шампионати. Това го слага на второ място измежду най-резултатните поляци, играещи в задгранични отбори, през сезон 2023/24.

На първо място е звездата на Барселона - Роберт Левандовски - със 17. Халфът на орлите е вкарал единствено 4 по-малко от Лева. С попадението във вратата на варненци Якуб изпреваpи в тази ранглиста Себастиан Шимански от Фенербахче, Камил Гросицки (Погон Шчечин) и Адам Букса от Анталияспор, които остават с по 12 гола.

Общо през сегашния сезон Пьотровски е изиграл 34 мача, направил е и 3 асистенции за българския първенец, а за националния тим на Полша има 3 дуела и 1 гол.

Полското издание gol24.pl обърна внимание и на това, че при гола си във вратата на досегашния водач в шампионата халфът е отпразнувал като звездата на Реал (Мадрид) - Джуд Белингам, написа " Тема Спорт ".
 Лудогорец против Сервет (Женева) в 1/16-финален мач-реванш в Лигата на конференциите
Лудогорец бленува за още една огромна европейска вечер в Разград

" Орлите " одобряват Сервет (Женева) в ЛК след нулево реми в първата среща
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР