В пресклуба на БТА в Плевен от партия Възраждане

...
В пресклуба на БТА в Плевен от партия  Възраждане
Коментари Харесай

От партия Възраждане - Плевен представиха кандидатите си за евроизборите

В пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен от партия " Възраждане " показаха претендентите си за евродепутати от 15-ти МИР-Плевен.

Това са Захари Дончев и Станислав Стоянов от структурите на партия " Възраждане " в област Плевен.

Захари Дончев сега е общински консултант в Общинския съвет на Плевен. Той е един от учредителите на структурата на " Възраждане " в Плевен, акцентира ръководителят на плевенската партийна организация Кирил Тодоров. " Той е младеж, единствено на 41 години, работи в огромна интернационална компания, владее три непознати езика. Смятаме, че в случай че бъде определен за народен представител в Европейския парламент, почтено ще пази както идеята на България, по този начин и на нашия град ", акцентира Тодоров.



Вторият номиниран е националният представител от Велико Търново – Станислав Стоянов, един от учредителите на партия " Възраждане ". За него депутатът Ивелин Първанов уточни, че той е по-скоро " индивидът в сянка, който работи безшумно и продуктивно ", владее четири езика, бизнес анализатор и е член на парламентарната комисия по външна политика. По думите на Първанов, и Дончев, и Стоянов са " задоволително непреклонни ", с цел да отстояват идеята на " Възраждане ", с цел да бъде чута България на интернационалното поле.



Европейският съюз (ЕС) не е единствено Европа и проблемите на Европа освен в Европейски Съюз, акцентира Дончев. Според него смисълът на Европейски Съюз е в това да има пълноправие сред страните-членки. Той добави, че измежду акцентите в работата на бъдещите евродепутати от " Възраждане " ще бъде дружно с представители от близки до тях партии в Европейския парламент да внесат петиция за осъществяване на референдума за опазване на българския лев.

Очаква се окончателният състав на листата на партия " Възраждане " с претенденти за евродепутати да стане известна на 12 април.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР