В преговори за поредно участие в конкурса за красота "Мисис

...
В преговори за поредно участие в конкурса за красота "Мисис
Коментари Харесай

Анита Мейзер пак се пуска на Мисис Свят

В договаряния за следващо присъединяване в състезанието за хубост "Мисис Свят " е Анита Мейзер, написа в. "България Днес ". Организаторите на състезанието са я потърсили незабавно, откакто силиконовата брюнетка излезе от Сливенския и даже към този момент са провели няколко диалога за събитието преди да я включат в идващото издание на състезанието.

Този път Мейзер няма да е участничка, а ще оказва помощ за организацията. Преди това ще се нагърби евентуално и с провеждането на "Мисис Свят България ". Самата силиконова бомба е дала единодушието си за присъединяване в организацията на състезанието, откакто излезе от панделата.

След като бе върната до доизлежи 40 дни в килията поради решението на Върховния съд, на Анита й се наложи да празнува трети, финален рожден ден затворена.

Навръх празника от "Мисис Свят " й припомнят, че би трябвало да удостовери дали ще се включи в организацията на състезанието тази година, евентуално като управител на участничките.

"Надяваме се, че си добре. Пиши ни по кое време си на линия за "Мисис Свят ", припомня за себе си Дейвид Мармел - президентът на организацията "Мисис Америка ".

Това е първият конкурс за омъжени дами, който се концентрира върху над 70 милиона омъжени дами в Съединени американски щати. Всяка от състезаващите се за купата 51 дами е на възраст от 20 до 50 години. След продобиване на състезанието победителката получава право да взе участие в международния конкурс "Мисис Свят ", както се случи и с Анита Мейзер през 2014 година. Тя разбуни духовете с присъединяване си в състезанието, когато показа България.

Докато Дейвид прави проекти да ангажира силиконката, Анита отбелязва в стеснен кръг в килията на Сливенския затвор с защити гостенки персоналния си празник. Затворничката, която е на прецизен пост, е поискала веганска торта с плодове и този път е помолила да няма шумни джамбурета. Анита има по-малко от две седмици да стои заключена, като се е отказала от опцията да претендира за предварително излизане, с цел да не утежни ситуацията си, разясниха юристите й.

"Ако изиска предварително условно, може да й дадат още година, че и повече пробация. Да върви на срещи с инспектори и други сходни работи... Няма смисъл. Ще стисне зъби, ще издържи и да се свършва ", разясниха събитията те.

Мейзер бе приета за отговорна за убийството на мъжа си Николай Димов, осъществено по несъобразителност. Така тя изгуби гаранцията си от 5 бона, която внесе предишното лято, с цел да дочака края на процеса на по-комфортно място от Сливенския - вкъщи. В началото на април ще си бъде вкъщи и ще стартира нов живот - тъкмо пред Великден.

"Въобще не си е разопаковала багажа. Занимава се интензивно с преподаване и чертае проекти за стилния си бизнес ", допълниха още юристите.

Мейзер живна и в обществените мрежи, откакто я пуснаха под гаранция. Тя смени профилната си фотография 2 години след случая и отстрани сластните си снимки от страницата. Новият й имидж е на "бяла и изстрадалата " жена. Поне натам насочва новата й профилна фотография, на която е скрита под бяла шапка и гушка обичаната си бяла котка Дулче.

Няма и диря от пайети, брокат, напърчени цици и мощен грим. Мейзер е повела личен поход за изчистване на името си. Освен посредством пост и молитва Анита пръска хиляди за щедрост, като е отличена за донор номер 1 на 2018 година тъкмо преди делото пред Върховен касационен съд.

Стотици поздравиха силиконовата миска виртуално за специфичния й празник, давайки поръчка, че черният случай от живота й ще бъде пропуснат и простен. Сред дребното останали другари на Мейзер е и плеймейтката Златка Димитрова, която не пропусна да се подмаже на заможната силиконка за празника.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР