В предложението са включени всички модели, които не са част

...
В предложението са включени всички модели, които не са част
Коментари Харесай

Yettel дава 10% отстъпка за смартфони и аксесоари Samsung

В предлагането са включени всички модели, които не са част от други предложения и се заплащат в брой
Тази седмица всички сегашни и бъдещи клиенти на Yettel могат да се възползват от специфична промоционална цена на Samsung смарт телефони и аксесоари при покупка от онлайн магазина на мобилния оператор. Достатъчно е слагането на промокод SAMSUNG при поръчка. С него до 15 май всички модели, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 10% по-ниска цена.

Yettel има извънредно богато портфолио от смарт телефони и аксесоари на южнокорейския производител. Някои от най-търсените апарати са от ниския и междинен клас като Samsung Galaxy A03, Galaxy A33 5G и Galaxy A53 5G , като последните два се възползват от високите скорости на 5G мрежата на оператора. Апаратите са присъщи със своите ярки екрани, огромни акумулатори и камери, които основават страхотни фрагменти даже при по-достъпна цена на устройствата.

В безспорна стойност и левово изражение отстъпката от 10%, несъмнено, е по-голяма при флагманите от серията Galaxy S22 . В Yettel потребителите могат да намерят последните членове на известното семейство на Samsung. Обединени от  стилен външен тип и Dynamic AMOLED 2X екрани, моделите се задвижват от високопроизводителен чипсет – Exynos 2200. Базовият модел Galaxy S22 разполага с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с освежаване от 120Hz. Основният датчик на камерата е 50 мегапиксела. Тук батерията е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и 15W по безжична технология.

Samsung Galaxy S22+ има екран с размер 6,6 инча и работи във FHD+ резолюция, поддържайки освежаване от 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с главен 50-мегапикселов датчик. Батерията му е с потенциал от 4500 мАч, а бързото зареждане е 45W.

Над всички тази година е Galaxy S22 Ultra . Той идва с най-големия екран в серията с размер 6,8 инча диагонално, резолюция QHD+ и освежаване на картината от 120Hz. Смартфонът предлага опцията за потребление с S Pen на Samsung и се отличава с четворната си камера, чийто главен датчик е 108 мегапиксела и основава кристално ясни фотоси с Live Pixel технология. Впечатляващо е съществуването и на телемакро камера с десеткратно оптично нарастване. S22 Ultra работи с до 12 GB RAM според от определения модел, батерия с потенциал 5000 mAh с бързо 45W жично и 15W безжично зареждане. Galaxy S22 Ultra се предлага в четири комбинации – черно, бяло, зелено и алено.

С 10% отстъпка от цената при заплащане в брой тази седмица могат да се закупят и смарт телефоните със сгъващи се екрани на компанията Galaxy Z Fold3 5G 512GB и Galaxy Z Fold3 5G 256GB.

Всички смарт телефони се оферират с Тотал Макс, които обезпечават оптимално цифрово преживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет  поредни оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Те оферират безкрайно количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона Европейски Съюз, както и достъп до голям брой спомагателни услуги.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР