В предаването „Премиър лийг Токшоу“ ще погледнем как Ливърпул надхитри

...
В предаването „Премиър лийг Токшоу“ ще погледнем как Ливърпул надхитри
Коментари Харесай

Тактическите тайни зад успеха на Ливърпул над Манчестър Сити

В предаването „ Премиър лийг Токшоу “ ще погледнем по какъв начин Ливърпул надхитри Манчестър Сити в дербито от 12-тия кръг на англиийската Висша лига.

Една от главните аргументи за згубата беше отбрана на "гражданите ". Те позволиха два гола при първите две атакаи на Ливърпул.

При първия гол играчите на Сити не направиха качествена преса и 7 играчи остават зад линията на топката. Защитата е оголена за тримата в офанзива за Ливърпул. Джон Стоунс не съумява да спре Садио Мане, само че неговото центриране не е положително. Въпреки това илкай Гюндоган не съумява да почисти по най-хубавия метод. На висчкото от горната страна няма нито един състезател на Сити пред наказателното поле. Фабиньо имаше голямо пространство, овладя топката и насочи чудесния удар, който Клаудио Браво нямаше по какъв начин да избави.

Вторият гол още веднъж падна след бърза контаатака на "мърсисайдци ". Всичко стартира от едно удивително подаване на Трент Александър-Арнолд от десния към левия фланг, където е другият краен бранител на "червените " Андрю Робъртсън. Бернардо Силва към този момент е просрочен, с цел да помогне в защита и шотлендецът отравя брилянтоно центриране, което е засечено от Мохамед Салах на далечната греда. Робърстън има повече асистенции от началото на предишния сезон от всеки различен игарч във Висшата лига. Ето за какво крайните бранители на Ливърпул са значима част от офанзивите на отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР