В предаването Панорама по БНТ Кънчо Стойчев, каза че за

...
В предаването Панорама по БНТ Кънчо Стойчев, каза че за
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Трябва да сме способни несъгласието да не ни разделя, а да обединява

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Кънчо Стойчев, сподели че за него единодушието не е нещо хубаво, продуктивната мощ е несъгласието. „ Ние сме хора и можем да строим соцума на база на нашите несъгласия. На нашето Народно събрание написа „ Съединението прави мощ " и тук се прави неточност като се приравнява единодушие със съединяване, това което ни прави мощни е взаимоотношението. Да сме способни несъгласието да не ни разделя, а да сплотява ".

Проблемът с датата за празниците е, че и двата празника са хубави, няма българи, който да не признава 24 май, само че не е правилно, че 3 март е рабски празник, изясни Стойчев. „ И двата празника са скъпи. Но казусът е, че тази самодейност опълчи безсмислено два доста значими празника. "

Относно зърнопроизводителите, моето схващане за функционалностите на един политик - българският интерес над всичко, а в тази ситуация това не е по този начин, аз не го виждам по този начин, добави Стойчев. „ Българското земеделие е подценено, а то е въпрос на национална сигурност. То е недосубсидирано по европейска линия, два пъти по-малко получаваме от примерно Франция. Не може да се потегля против интереса даже на една обособена българска хлебарница. Българският министър председател по определение би трябвало да бъде за българския интерес ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР