В предаването Панорама по БНТ Александър Маринов, каза че въпросът

...
В предаването Панорама по БНТ Александър Маринов, каза че въпросът
Коментари Харесай

Александър Маринов: Различията между президент и изпълнителна власт са в начина на участие в България в подкрепата на ЕС и НАТО за Украйна

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Александър Маринов, сподели че въпросът е на какво се дължат разликите сред президент и изпълнителна власт. „ И най-много какви са вероятните решения, това е значимото. Според мен главната тематика, по която има разграничение, това е методът на присъединяване в България в поддръжката на Европейски Съюз и НАТО за Украйна - методът на присъединяване. Освен това желанието, което се споделя от повече политици и специалисти да се търси спокойно решение на този спор. "

Това, че би трябвало да се търсят пътища за прекратяване на острите бойни дейности не значи да се предопредели да кажем това, че който е завзел територия, ще я резервира, просто би трябвало да има преустановяване на военните дейности сред Русия и Украйна, безапелационен е Маринов. „ Започват да се засилват контактите сред Русия и Съединени американски щати, с цел да се търси излаз от обстановката ".

Всички виждат, че реториката на Зеленски не води до решение, ясно е че рано или късно ще се седне на масата на договарянията, въпреки и никой да не го признава, счита Маринов. „ Трябва да се откри взаимно задоволително решение - това са договарянията. Те не предопределят крайния резултат ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР