В предаването Още от деня по БНТ Настимир Ананиев, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Настимир Ананиев, каза
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Не съм изненадан, че МС ще предложи Живко Коцев да бъде освободен от поста

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Настимир Ананиев, сподели че не е сюрпризиран, че Министерски съвет ще предложи Живко Коцев да бъде освободен от поста. „ Въпросът е търсим ли политически претекст в това деяние.Чухме още една вест какво се случва с фискалния запас и съм сюрпризиран, че Людмила Петкова не е наясно с това, което се случва с фискалния запас. Той постоянно се гледа в края на месеца. Надявам се да не влезем в един сюжет,че ще умрем от мраз, апетит и настават страшни времена, уповавам се да не навлезем в този сюжет ".

Ако някой по някакъв метод е нарушил закона, той би трябвало да си понесе отговорността, безапелационен е Ананиев. „ Но ние не виждаме някой да търси отговорност, а виждаме фотоси и говорене в медиите. Политическата димка се усеща. Ако това са доказателства по дело, това да е обществено. Това припомня на златните години на Гешев ".

Не е това методът, по който би трябвало да се търси правораздаване, добави Ананиев. „ Ако има следствие, проверяващите органи би трябвало да си свършат работата по случая с Живко Коцев. Нито фотосите са наши, нито кучето е наше, нито пачките са наши ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР