В предаването Още от деня по БНТ Георги Свиленски, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Георги Свиленски, каза
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Трябва да направим така, че България да има правителство

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Георги Свиленски, сподели че никой не слага под подозрение въпроса, че Политическа партия би трябвало да положат всички старания в границите на втория мандат България да има работещо държавно управление. „ Следващите избори ще родят същото, т.е. проблемите няма да бъдат решени. Трябва политиците, депутатите, да създадем по този начин, че България да има държавно управление. И ние ще участваме интензивно в този развой ".

Ние през вчерашния ден, когато гласувахме срещу кандидатурата на господин Габровски, тази наша позиция е декларирана от преди месеци, само че това не значи, че щом Българска социалистическа партия не поддържа държавно управление с мандата на ГЕРБ, България не би трябвало да има държавно управление, изясни Свиленски.

Политическа партия и Демократична България потеглиха първо с някакви условия, първото от което беше Изборния кодекс, безусловно недопустимо за нас, през днешния ден показаха и претендента за министър председател, дано да ни поканят на диалог да кажат те по какъв начин виждат това държавно управление, изясни Свиленски. „ Днес имаше опит за председателски съвет, на който да бъдат сложени тези сякаш цели техни - то беше избирателен кодекс, хартиена бюлетина и т.н, доста безредно. "

С условия, с червени линии, с непреодолими условия, няма по какъв начин да бъде открита поддръжка, безапелационен е Свиленски. „ За да бъде определено държавно управление, трябват 121 гласа. Каквото и да приказват, каквито и условия да слагат, просто няма да имат 121. Говорят за държавно управление на малцинството. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР