В предаването Още от деня по БНТ Димитър Манолов, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Димитър Манолов, каза
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Енергийната криза не ни е подминала, тя тепърва предстои

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Димитър Манолов, сподели че е приказвал с Ваня Григорова преди тя да одобри номинацията за претендент за кмет. „ Аз й споделих, че не одобрявам това, че тя била решила, че средствата на синдикализма не били задоволителни и по тази причина отива да се занимава с политика. Аз изрично не съм склонен, чисто механически Ваня Григорова ще престане да бъде наш помощник, тя отива в политиката, ние си продължаваме по нашия път, синдикалния ".

Прави са КЕВР, че цената на тока ще нарастне фрапантно, а министър председателят измисля нелепи оправдания, безапелационен е Манолов. „ Не разбирам за какво се занимаваме с тази случка и тази брюкселска нелепост не можем да я създадем по естествен метод, а ние сме тръгнали по най-лошия за българите метод. "

Не бива семействата да излизат на свободния пазар, даже и други не трябваше да излизат, въпреки че доста се натискаха, а след това изреваха, изясни Манолов. „ Енергийната рецесия не ни е подминала, тя занапред следва. Ако семействата излязат на свободния пазар, токът ще нарастне най-малко 3-4 пъти. Хората и в този момент са енергийно небогати, и при тези цени ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР