В предаването ,,На кафе по NOVA любимият на всички наши

...
В предаването ,,На кафе по NOVA любимият на всички наши
Коментари Харесай

Каква е цената на това да си дете на Голди Хоун?

В предаването,,На кафе ” по NOVA обичаният на всички наши читателки Георги Блажев описа историята на един повлиян от дейностите на своята майка артист.  

Чували сте за Оливър Хъдсън? Не сте го чували? Той е не доста прочут, тъй като просто има нещастието да бъде във фамилия с доста по-известни от него артисти. 
                             

Сестра му е Кейт Хъдсън , която има Златен глобус, майка му Голди Хоун  пък има и Златен глобус, и статуетка за поддържаща роля Оскар. Баща му Бил Хъдсън е доста прочут музикант, пастрокът му Кърт Ръсел пък е напълно известен. 

,,Когато Оливър е дребен, биологичният му татко, музикантът Бил Хъдсън, изоставя него, Кейт Хъдсън и брачната половинка си Голди Холм. Той отива на психолог, с цел да пребори контузията си, че татко му го е изоставил като дете. Оказва, че контузията му е нанесена от майка му, тъй като тя, с цел да преодолее раздявата с тогавашния си брачен партньор, е водила малко по-бурен, съкровен живот ” , описа Блажев. 
                             

,,Излизала е напред-назад с гаджета, впуснала се в работа, може би, с цел да защищити наранената си женска душа в този миг. Не, че е била цялостна хаймана, само че Оливър споделя, че е бил едвам на 6-7 години и му се е желало майка му да бъде повече време до него ”, добави той. 

Кристина Патрашкова пък се включи със следното: ,,Допускам, че има такива обстановки, в които макар, че би трябвало да има неприязан към бащата, тъй като бащата е изоставил, те не са просто разведени, бащата е изоставил фамилията, само че когато пък майката живее по някакъв метод, като че ли тя не обръща внимание на детето, това също е тежка контузия. И двамата родители играят доста значима роля в тези случаи, съгласно мен ” 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР