В предаването на БНТ Панорама председателят на ПГ на ГЕРБ

...
В предаването на БНТ Панорама председателят на ПГ на ГЕРБ
Коментари Харесай

От Това Зависи Бъдещето На България! Цветан Цветанов Разкри Какво Ще Се Случи С Коалицията След Чудовищния Скандал!

В предаването на Българска национална телевизия " Панорама " ръководителят на ПГ на ГЕРБ разяснява горещата тематика, откакто Патриотите бяха безапелационни, че няма да поддържат документа и даже приканиха сътрудниците си във властта да го отдръпват.

" Истанбулската спогодба е ангажимент на всички страни в Европейски Съюз. Всички страни членки са я подписали и сега вървят ратификации. Няма да се разпадне обединението и тук декларирам изрично, че това е един от целите на Екологичен потенциал, Европейска комисия. А и водачът на ПЕС я поддържа. Турция е утвърдила тази спогодба, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания. Ако погледнем законодателството на тези страни, даже имат конституционна възбрана за еднополови бракове ", сподели Цветанов.

По мотив вота на съмнение против държавното управление, импортиран от Българска социалистическа партия поради неуспех в битката с корупция, той пък съобщи:

" През всичките 27 година на прехода обществото е сензитивно на тематика корупция. Не единствено в България, а и в Европа. Българска социалистическа партия се заигра с тази тематика, тъй като е най-чувствителна. Вотът ще способства за преустановяване на всевъзможни спекулации по тази тематика ".

Цветанов беше безапелационен, че вотът на съмнение математически няма да мине и добави:

" Българска социалистическа партия и президентът започнаха да играят една игра, която не е добра ".

Категорично е, че в Банско ще се строи единствено въжен превоз, сподели още той, само че акцентира:

" Трябва да подсигуряваме и това е стихотворец ангажимент от премиера, фактически би трябвало да бъде ясно за всички, с цел да спрем всяка нечиста сделка, че в Банско ще се строят хотели или ще има жилищни здания. Това, което е декларирано и е казано, че ние би трябвало да осигурим опцията за втори кабинков въжен превоз с нужната техническа инфраструктура, с цел да се поддържат тези уреди и нищо повече.

Когато приказваме за митинги и председателство, ние би трябвало като българи да създадем всичко допустимо освен Европа да прави оценка политиците в България, Министерски съвет, народните представители в парламентарното измерение, би трябвало да се консолидираме и да реализираме главните си цели ".

Попитам какъв брой митинга ще могат да запушат с пари ръководещите, Цветанов сподели, че не желае да приказва по този метод за митингите и парите. Той акцентира, че също доста значими са учителите, само че изрази убеденост, че с тези 100 милиона, които държавното управление отпусна към бюджета на Министерство на вътрешните работи, ще стимулират чиновниците на реда да работят по-съвестно.

По мотив измененията в учебниците, в които към този момент ще се се учи за комунизма, зам.-председателят на ГЕРБ сподели:

" Децата, които са 9-и, 10-и, 11-и клас, имат празнина в образованието си. Политическа партия ГЕРБ искахме да дадем цялостна гаранция, че програмата ще бъде обсъждана от историци и хора, които имат директен интерес към историята ".

Той разяснява и Европредседателството.

" България е във фокуса на цяла Европа и съм удовлетворен, че ще бъдем генератор на всички тези практики. ГЕРБ във всичките си години на ръководство, постоянно сме били под прожекторите и това, което сме правили през всичките тези години е било, да градим доверие. И аз се веселя, че с това председателство, което е в действие от 1 януари, ще постановяваме тези стандарти, а българите ще са по- осведомени с европейските институции ", сподели Цветан Цветанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР