В предаването Лице в лице по БТВ Кирил Петков каза,

...
В предаването Лице в лице по БТВ Кирил Петков каза,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Идеята да сложиш Калин Стоянов е да взривиш демократичната общност

В предаването „ Лице в лице " по БТВ Кирил Петков сподели, че натискът от Калин Стоянов не е заплашителен спрямо това, в случай че индивидът, който го е заплашил, е персонално основният прокурор. „ Живко Коцев сподели, че е бил заплашван под натиска на висши лица от Прокуратурата. Ако основният прокурор е заплашвал основния секретар и го е предиздвикал да си даде оставката преди 2 дни, това е връщане към мутренските години.

Той похвали основния секретар на Министерство на вътрешните работи, че се е държал като мъж. „ Браво, че не се преклони и наведе. Той знае какво е да носиш униформата и пагона и да застанеш като мъж, когато цялата система е тръгнала против теб ", добави Петков.

Съпредседателят на Политическа партия е уверен, че служебният кабинет на Димитър Главчев е подреден от Бойко Борисов и Делян Пеевски. „ Той идва с подготвен кабинет, поставяйки министри, които в последните три месеца сме заявявали, че са заплаха за изборите, демокрацията и са част от завзетата страна. Проблемът на Пеевски и Борисов е, че постоянно нямат мярка и отиват със стъпка повече. Имат доста фрагменти в Министерство на вътрешните работи, концепцията да сложиш Калин Стоянов е да взривиш демократичната общественост. Това са близо 1 милион индивида, които желаят европейското бъдеще на България ", сподели Петков.

„ Докато Пеевски ръководи ГЕРБ няма да влезем в коалиция с тях, без значение от резултата на изборите ", безапелационен бе той.

„ Въобще не отхвърлям, че в последните месеци имахме доста срещи, в които са Пеевски, Борисов. Осъзнахме, че те са едно. Разбрахме, че Борисов не може да взима решения самичък ", сподели още Кирил Петков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР