В предаването Лице в лице по БТВ Екатерина Михайлова каза,

...
В предаването Лице в лице по БТВ Екатерина Михайлова каза,
Коментари Харесай

Екатерина Михайлова: Логиката в поведението на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не е особено голяма

В предаването „ Лице в лице " по БТВ Екатерина Михайлова сподели, че логиката в държанието на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не е изключително огромна. „ Ако има логичност, това е, че сега се пробват да се нареждат и в идващото ръководство да получат по-стабилни позиции. Логиката е мъчно обяснима. "

„ Не би трябвало да се концентрира диалогът в това какъв брой към какъв брой да се разделят порциите в регулаторите. Смисълът е да има механизми за лъчение на кандидатури, само че да няма ограничавания - в противен случай, да има хора, излъчени и от опозицията, с цел да се управлява този развой. Това е проблем и на опозицията - дано и тя се намеси. От друга страна, ръководещите партии би трябвало да търсят баланс ", безапелационна е тя.

Според нея силата на политиците, изключително тези вдясно, постоянно е била да намерят решения и в сложна обстановка, даже да не наподобява добре извън: „ В името на това да се вършат промени може да правиш сходни дейности. Големите цели пред България и войните към нас са задоволително огромно опрощение да се търси единодушие и с тези, които не са ни изключително симпатични. Очаквам повече от тези, на които като концепция им съчувствува - десницата в тази ситуация. "

„ Хитрините и заиграванията ги има в политиката. Въпросът е да не се губят посоката и огромните цели, както и умеенето да извеждат тези огромни цели напред, а не да падат на равнището на този просташки спор. Емоциите да си ги демонстрират у дома, няма потребност да ги виждам през тв приемника. Въпросът е страната да върви напред, да има промени ", счита още проф. Михайлова.

Относно конституционните промени Михайлова съобщи: „ Очакваме в резултат на конституционните промени да се подхващат дейности, които да създадат доверие към правосъдната власт, а и да се случат значими неща, които не се случват години наред - един път да се изберат хора, на които имаме доверие, само че дано се направи една нова наказателна тактика. Сигурно няма да доживея новия Наказателен кодекс. "

„ Не можем да разчитаме на завареното в структурата на правосъдната власт, парламентарната комисия би трябвало да влезе със мощ, да се събере информация, в която по-късно органите на следствие и правосъдната власт да не търсят пукнатини ", добави още тя.

бТВ, „ Лице в лице "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР