>В Правец: БСП с внушителна победа и четвърти мандат за

...
>В Правец: БСП с внушителна победа и четвърти мандат за
Коментари Харесай

Пробивът на БСП

> В Правец: Българска социалистическа партия с внушителна победа и четвърти мандат за Румен Гунински
Румен Гунински завоюва четвъртия си мандат като кмет на Правец още на първи тур. Той получи внушителната поддръжка от 84.46 % на гласувалите поданици на общината.
Българска социалистическа партия записва и висок партиен избор - Българска социалистическа партия е първа полиическа мощ в Общинския съвет, демонстрираха резултатите от вота на 29 октомври.
Румен Гунински е кмет на Правец от 2011, избиран непрестанно с оромна поддръжка. За този интервал той направи от Правец китно градче, чисто, уютно и подредено. От 2012 година Гунински е член на Съвета на европейските общини от българска страна.> Георги Чакъров с шести мандат отпред на Полски Тръмбеш след внушителна победа още на първи тур
С внушителните близо 75% поддръжка Георги Чакъров стартира своя шести мандат отпред на Полски Тръмбеш.
" Целият ми професионален живот е неразривно обвързван с община Полски Тръмбеш и с общинска администрация. Искам да кажа на всички, че мандатът в действителност ще бъде комплициран и тежък, само че община Полски Тръмбеш е една от дребното в България, която няма нито неизплатени разноски, нито просрочени отговорности. Нещо повече - въпреки и в изборна година нашият бюджет има 1 млн. лева запас, тъй че първоначално можем да посрещнем това, което ни чака през идната година. Благодаря за този безапелационен избор, който жителите на община Полски Тръмбеш ни оказаха, само че той е и доста задължаващ, по тази причина честитейки на всички вас съм уверен, че и през идващия мандат ще продължим да работим интензивно с разсъдък в интерес на локалната общественост ", съобщи Чакъров във встъпителното си слово като новоизбран кмет на общината.
След изборите в Общинския съвет на Полски Тръмбеш " Българска социалистическа партия за България " към този момент е първа политическа мощ, измествайки от тази позиция групата на ГЕРБ.> Петър Гендов постави завършек на
16-годишното ръководство на ГЕРБ в Елхово
Подкрепеният от Българска социалистическа партия Петър Гендов постави завършек на 16-годишното ръководство на ГЕРБ в Елхово. Новоизбраният кмет на общината завоюва на втори на локалните избори против дългогодишния локален властник Петър Киров.
За постигането на задачата – разграждането на модела " ГЕРБ ", кандидатурата на Гендов сплоти необятна коалиция от партии.
" Ще дам всичко от себе си, с цел да имаме общината, за която мечтаем и за която се борихме дружно ", обърна се към своите съграждани новият градоначалник на Елхово.> Категорична победа на Петър Ганев
в Златарица - Българска социалистическа партия първа мощ
Петър Ганев реализира безапелационна победа в Община Златарица още на първи тур. Кандидатът на " Българска социалистическа партия за България " завоюва поддръжката на 51,24 % от жителите на общината.
Българска социалистическа партия е първа политическа мощ в Златарица, демонстрираха резултатите от вота на 29 октомври. Групата общински съветници на социалистите е най-голяма в локалния парламент.> Българска социалистическа партия се върна в Николаево с успеха на Константин Костов
Константин Костов завоюва балотажа с поддръжката на 51.42% от хората в Николаево. Кандидатът на локална коалиция " Българска социалистическа партия за България " (ПП " Възраждане " Политическа партия " ИТН ", Политическа партия " Партия на зелените " ) завоюва общината след мандат ръководство на ГЕРБ.
" Зад тази победа стои доста труд, доста предпочитание на един млад екип от почтени хора, потвърдени и в бизнеса, и в живота, и които имат предпочитание да трансформират Николаево ", съобщи пред медиите той.
Първата задача на екипа на Константин Костов ще бъде разбор на положението, в което се намира общината. По думите на Константин Костов е належащо да се подхващат дейни дейности, тъй като обстановката не е по никакъв начин добра, а има всички условия Николаево да бъде едно хубаво китно градче.
Инфраструктурата и канализацията са също измежду предпочитаните задания. " Недопустимо е при 2 язовира наоколо, да има села, където водата се пуска единствено по 2 часа в денонощието ", съобщи пред ДУМА новоизбраният кмет на Николаево.
Българска социалистическа партия и локалната коалиция, застанала зад Константин Костов са с внушително наличие в локалния парламент.> Николай Митков от Българска социалистическа партия печели безапелационно втори мандат в Първомай
Издигнатият от МК " Българска социалистическа партия за България " за втори мандат за кмет на Първомай Николай Митков завоюва безапелационно със 70% на втори тур против претендента на ПП-ДБ Чавдар Здравчев.
" Първомай изрично избра да върви напред ", разяснява Митков след безапелационния избирателен резултат.
Убедителна е успеха на МК " Българска социалистическа партия за България " и в Общинския съвет, където групата на ръководещата коалиция ще се състои от 9 общински съветници, надалеч пред втората политическа мощ ГЕРБ, която е с трима.> За осми път и с рекорден избор Христо Христов завоюва в Болярово - Българска социалистическа партия първа мощ
За осми следващ път Христо Христов завоюва конкуренцията в Болярово.
Новият остарял кмет още веднъж получи внушителната поддръжка от 77,75 % от глаовете в общината.
Българска социалистическа партия е първа мощ в Болярово. В Общинския съвет " Българска социалистическа партия за БългарияУае най-голямата група след рекордния резултат - 71,67 % поддръжка за партийната листа.
Така коалиция " Българска социалистическа партия за България " получава 8 мандата, " Възраждане " - 2, Политическа партия и ГЕРБ по един.
Коалиция " Българска социалистическа партия за България " завоюва изборите на първи тур и в 5 от селата, в които се организираха директни избори за кмет на обитаемото място.> Кънчо Папазов с победа в Гурково на първи тур
Новият кмет на Гурково е Кънчо Папазов. Подкрепеният от Българска социалистическа партия претендент получи поддръжката на 51,63 % от гласовете на хората в общината.
Българска социалистическа партия е трета политическа мощ, получавайки поддръжката на 14,7 % от вота.
Обществени препоръки, транспарантно ръководство, мощна обществена стратегия и дейни дейности Гурково да бъде извадена от застоя са общите цели на Кънчо Папазов и социалистите.> Жителите на община Добричка преизбраха Соня Георгиева за кмет още на първи тур
Жителите на община Добричка преизбраха Соня Георгиева за кмет още на първи тур, с което дадоха еднопосочна оценка за нейното обществено ръководство, обърнато към хората.
Голямо доверие гласоподавателите гласоподаваха и на претендентите за общински съветници от МК " Българска социалистическа партия за България (ЗНС) ", които имат болшинство в новия Общински съвет.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР