В повече ми идва наследниците на онези, които взривяваха църкви

...
В повече ми идва наследниците на онези, които взривяваха църкви
Коментари Харесай

На Цветница: Йончева превърна интимен ритуал в партиен PR

В повече ми идва наследниците на тези, които взривяваха църкви и убиваха свещеници, през днешния ден да сквернят с наличието си този празник, написа Антон Тодоров

„ Интимният обред трансформира в партиен PR. Елена Йончева се похвалила посредством прессъобщение на Българска социалистическа партия, че отива в Троянския манастир за Цветница. “ Това написа журналистът Недялко Недялков в обществената мрежа. От известието на Българска социалистическа партия излиза наяве, че лидерът на евролистата на Българска социалистическа партия е посетила манастира. А след обяснението, че хората ѝ поискали триумф на евровота, следва литургията, запалената свещ, стаята на Васил Левски и върбовите клончета.

„ Атеистите-комунисти първи се подредиха в църквите и се писаха праведни християни. Но другояче взривяват храмове. А истината е, че за тях единственият Бог е алчността “, добавя Недялков.

Посещението провокира реакция и в специалиста Антон Тодоров. „ Нула интерес към упрекнатата в пране на пари в изключително огромни размери Елена Йончева “, написа той в профила си във Facebook. „ Днес първо е била в Троянския манастир, където са я натирили, а по-късно е досаждала на хората в Ловеч. Интересът към нея и в регионалния град е бил нулев, както се вижда от фотосите.

Хората към Милиончева, които се виждат на фотографията не са пристигнали поради нея. Това е събитие на Община Ловеч за мятане на венчетата в р.Осъм на днешния огромен християнски празник Цветница, а Милиончева просто се е натресла там. Малко допълнително ми идва наследниците на тези, които взривяваха църкви и убиваха свещеници, през днешния ден да сквернят с наличието си този празник.

Дали се е сетила, че като се е придвижила от Троян към Ловеч е предходна около лагера Слънчев бряг? И както се вижда - хората им отдават по заслуги дължимото пренебрежение и игнориране “, добавя Тодоров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР