В последно време пазарът на таблетите не е много активен

...
В последно време пазарът на таблетите не е много активен
Коментари Харесай

Samsung представи нов евтин таблет, алтернатива на iPad

В последно време пазарът на таблетите не е доста деен и фирмите не оферират доста нови модели. Малко преди празниците обаче, Samsung показа своя наличен таблет Galaxy Tab A8. Специалистите разпознават в него добра опция на най-евтиния iPad на Apple.

Размерите му са компактни - 246.8 x 161.9 x 6.9 мм. Новият таблет може да се похвали с огромен 10,5-инчов екран със удивително тъничък панел и общо съответствие на страните 16:10. Резултатът е 80-процентово съответствие на екрана към тялото, което е причина за ограничение на разсейващия фактор при гледане на наличие.

Galaxy Tab A8 е екипиран с съществена 8MP и предна 5MP камера, както и с чисто нова функционалност Screen Recorder, с която учениците, учителите и даже геймърите няма да пропущат нищо. Потребителите могат да записват подробни видеа на уроци или лекции или даже себе си, с цел да ревизират по какъв начин звучат и наподобяват в профил. Сред преимуществата са четворните високоговорители на таблета с Dolby Atmos качество.

Таблетът се предлага с място за предпазване 3+32GB. Всеки може да се възползва от спомагателното пространство до 1TB с microSD карта. Батерията ще е с потенциал от над 7000 mAh, само че производителят не споделя информация за времето на самостоятелна работа. Все още няма задоволителна информация и за процесора, с който работи таблетът, само че най-вероятно става въпрос за 8-ядрен Exynos процесор.

А тук ще намерите още вести от!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР