В последно време, без значение какво точно прави, Кристиан Костов

...
В последно време, без значение какво точно прави, Кристиан Костов
Коментари Харесай

Кристиан Костов изненада с визия като гейша - slava.bg

В последно време, без значение какво тъкмо прави, Кристиан Костов сполучливо притегля публичното внимание към себе си. Така да вземем за пример при започване на април т.г. момчето, класирало страната ни на заветното второ място в песенния конкурс Евровизия преди четири години, накара всички да приказват за него още през първия ден, в който стъпи назад в България, откакто прекара повече от година в рамките на Русия.

Тогава младият артист се похвали във виртуалното пространство със фотоси от столицата ни, че за разлика от доста хора, разрешили си да обиколят половината свят след експлоадирането на пандемията, той най-сетне е подхванал пътешестване на по-далечно разстояние, отвело го в София. Само че тогава множеството хора даже не обърнаха внимание на думите му, че толкоз дълго време е стоял закотвен на едно място, спазвайки прецизно всички ограничаващи ограничения, защото ползата на множеството от тях бе фокусиран върху дългия и необятен шал, носен от изпълнителя на "Beautiful mess " на фрагментите, който те някак съумяха да сбъркат с рокля...

Като оставим това неразбирателство настрани, истина обаче е, че от близо две години външният тип на Кристиан разбунва съществено духовете в обществените мрежи, предизвиквайки редица оспорвани диспути. Под въздействието на любовта си към Азия, където прекара известно време, участвайки в предаването "Singer 2019 ", както и увлечението си по k-pop културата, той тотално промени визията си, заличавайки облика на почтения младеж, състезавал се в миналото в родното издание на предаването "X Factor ", който всички добре познаваха. Тогава новият му образ несъмнено изненада феновете му, само че след това те като че ли привикнаха с смяната му, макар че той и до през днешния ден не стопира да се променя, изненадвайки ги с нещо ново.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР