В последния работен ден екипът на Actualno.com ви представя прегледа

...
В последния работен ден екипът на Actualno.com ви представя прегледа
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 23 август

В последния работен ден екипът на Actualno.com ви показва прегледа на печата за днешния 23 август.
Сега
Водеща вест в изданието е обвързвана с изказванието, че от една година АПИ и екослужбите знаят за противозаконните сметища и все пак не са подхванали нищо. Друг акцент е оскъпяването на ремонта в Северния парк в столицата. 
24 часа
Вестникът обръща внимание на хирургичната намеса, която претърпя артистът Стефан Данаилов.  Изданието обръща внимание и на планинския поход, проведен от президента на България Румен Радев .
Труд
Водеща вест на броя са рекордните сметки за парно в София. Оказва се, че 60% от клиентите ще доплащат на Топлофикация. Изданието показва и изявление със зам.-кмета на София Дончо Барбалов, който дава обещание, че бусчета ще возят до метрото през 5 мин. 
Монитор
Инцидент с две деца на вълнолома в „ Аспарухово “ приключи наред, с помощта на намесата на млад мъж, който ги избавил. Според роман на очевидеца Емил Георгиев, децата се оплели в нелегално сложени риболовен мрежи и почнали да се давят, оповестява изданието. Вестникът осведоми и че 100%-ов мониторинг на земеделските площи ще бъде въведен у нас още преди да бъде влезе в действие в Европейския съюз. От акцията за 2021 година ще бъде въведено наблюдаване на стопанствата посредством сателитни фотоси, правени посредством европейската система " Коперник ", които ще демонстрират потреблението на площите на територията на цялата страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР