В последния ден за тази година се потапяме в някои

...
В последния ден за тази година се потапяме в някои
Коментари Харесай

25 идеи за маникюр с водещите тенденции за 2024

В последния ден за тази година се потапяме в някои от водещите трендове в маникюра за 2024-та. Още предходната седмица ви показахме шоколадовите нокти, които този сезон станаха извънредно настоящи и може да кажем, че тъмнокафявите нюанси, които ни припомнят на чаша кафе, ще продължат да „ топлят “ зимните дни. Елегантни и неутрални – те са подобаващи за съчетаване с всеки стайлинг. По отношение на цветове, сигурно ще виждаме и разнообразни вариации на Peach Fuzz или цвета на новата година съгласно Pantone. Нежните прасковени нюанси ще стоят доста изтънчено върху всички нокти.

Нюансите на зеленото също ще бъдат водеща тематика в маникюра – от по-наситените и ярките до пастелните, които припомнят на чаша матча (защото мнозина я избират пред кафето). Доказателството е, че хаштагът #matchanails към този момент има съвсем милион гледания в TikTok. Предимството тук е, че зеленото стои добре на всяка дължина и форма на нокътната плочка.

Въпреки че нюансите на аленото постоянно се възраждат по време на празниците, се чака яркочервеният лак за нокти да участва интензивно в маникюра и през новата година, а това се отнася и за розовото. Да, barbiecore вълната още не е отминала, само че пък ни разрешава самоуверено да миксираме розово с алено или розово с прасковено или зелено. Има толкоз забавни и стилни комбинации.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nails (@tombachik)

В противоположния завършек на спектъра обаче са естествените, само че поддържани нокти, тъй като нищо не може да се съпостави с хубостта на чист, здрав, натурален нокът. За да го постигнете, може да нанасяте масло за кожички всеки ден, да пилите ноктите си всяка седмица и да избирате транспарантен, бежов или розов лак.

Този тренд ненапълно намира своето продължение в balletcore вълната, където нежните нокти са допълнени с малко повече искра или по този начин наречения перлен резултат. Могат да се прибавят дребни камъчета, да се рисуват нежни панделки, като цветовете са напълно нежни и пастелни. Тази хармония от 2023 година безспорно е едно най-красивите неща в маникюра, по тази причина не се учудваме, че ще бъде цялостен шлагер и през новата.

Звездите по ноктите също са подготвени да се трансфорат в една от най-големите трендове. И в случай че желаете да си ги извършите сами, може умерено да употребявате стикери. Но в случай че ходите при експерт, може да имате повече благоприятни условия за форми и комбинации от цветове. А в галерията ни ще видите най-малко няколко забавни хрумвания.

 
 27 хрумвания за маникюр в сребристи и златисти отражения

 

 
 
 
  
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР