В последния ден от седмицата е ред за поредните квалификации

...
В последния ден от седмицата е ред за поредните квалификации
Коментари Харесай

Голове в двете врати на Норвегия - Испания

В последния ден от седмицата е ред за следващите квалификации за Евро 2024. Участие в тях ще взимат някои от любимците на шампионата следващата година.

НОРВЕГИЯ - ИСПАНИЯ (ДНЕС, 21.45 ЧАСА)

След тромавото начало на квалификациите домакините завоюваха последните си 3 мача и сега са единствено на 2 точки от идния си противник, само че и с мач повече. Успех в Осло е повече от наложителен за скандинавците, а Ерлинг Холанд сигурно мечтае за присъединяване на огромен конгрес със своята татковина. Домакинският фактор също е значим за норвежците, които се усещат удобно у дома. В същото време Испания взе мъчно 2:0 над Шотландия по пътя към по-спокойния край на квалификациите. Квалификацията в този момент се чака с огромен интерес, откакто групата се завърза поради мощното наличие на шотландците.

Прогнозираме попадения и в двете порти, разчитайки за това и на головата машина Холанд.

ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ: 1.83

УЕЛС - ХЪРВАТИЯ (ДНЕС, 21.45 ЧАСА)

Домакините завоюваха безпроблемно преди дни против Гибралтар с 4:0, само че това не може да им подпечата виза за Германия. Островитяните са със единствено 2 триумфа след 5 мача и са надалеч от огромния конгрес, само че пък съумяха да вземат точка от хърватите в първия дуел, завършвайки 1:1. На собствен ред гостите трябваше да преглътнат разочарованието в Загреб при 0:1 от Турция, когато секна и серията им без проваляне в групата. Победата в този момент е наложителна.

Прогнозата ни е за сложен, само че въпреки всичко подобаващ триумф за Хърватия.

ПРОГНОЗА: 2 1.94
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР