В последния ден от август се навършиха 23 години от

...
В последния ден от август се навършиха 23 години от
Коментари Харесай

Хари издаде сърцераздирателна тайна за последните часове живот на Даяна

В последния ден от август се навършиха 23 години от трагичната гибел на английската принцеса Даяна. В тази връзка на Острова още веднъж бе пуснат документалният филм „ Даяна, нашата майка: Нейният живот и завещание “, излязъл през 2017 година, написа jenata.blitz.bg.

В лентата приказват главно нейните синове – принцовете Уилям и Хари. Във кино лентата те споделиха спомените си за майка им.

Именно там най-малкият наследник на принцеса Даяна и принц Чарлз – Хари, си спомня и споделя за последния телефонен диалог, който е провел с майка си преди гибелта ѝ. Той призна, че и до ден сегашен съжалявал, че диалогът посред им бил толкоз къс.

Но също така Хари издаде и друга загадка от последния телефонен диалог, който провел с Даяна преди гибелта ѝ.

“Ако знаех, че това би било последният път, когато приказвам с майка ми...”, споделя през сълзи Хари.

Хари и Уилям, които тогава бяха надлежно на 12 и 15 години, разговаряли с майка си в деня на нейната гибел. Тогава те били в кралската резиденция в Балморал с баба си кралица Елизабет II.

Двамата признаха, че са говорили с Даяна доста за малко и напряко ѝ затворили телефона, защото бързали да се върнат към игрите с братовчедите си.

Веднъж Хари призна, че е плакал от тъга единствено два пъти през живота си - на погребението на майка си на 6 септември 1997 година и малко по-късно когато се е сетил какъв брой за малко я е чул в деня на гибелта ѝ.

„ Не минава и ден, в който Уилям и аз не желаеме тя към момента да е жива и в близост, и се чудим каква майка би била тя в този момент, каква обществена роля би играла и какво би трансформирала в днешния свят “, споделя Хари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР