В последните седмици видяхме новата алтернатива на ПП-ДБ, Възраждане и

...
В последните седмици видяхме новата алтернатива на ПП-ДБ, Възраждане и
Коментари Харесай

Борисов: Петков заяви, че ако не бъде избран Терзиев, правителството пада

" В последните седмици видяхме новата опция на ПП-ДБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия. Искам да припомня на Петков, че беше петък и той ми сподели, че в случай че не бъде определен Терзиев ще падне държавното управление, тогава аз от Самоков приканих ГЕРБ и с помощта на тези гласове държавното управление остана. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Аз споделих гласувайте за претендента на държавното управление. Уж прокремълски и пропутински, а с тези партии договарят за болшинство. Утре имам среща с европейските посланици и този въпрос ще им го слага. " - разяснява Борисов.

" ПП-ДБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия внезапно си късат ризите, че чак до март би трябвало да стои дерогацията ", сподели Борисов.

За дерогацията на Лукойл той означи, че " ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия внезапно си късат ризите, че чак до март би трябвало да стои дерогацията ".

Борисов разяснява, че от страните, които имат дерогация те имат най-много произвеждане на 60% съветски нефт, в България 94%. “В другите 10 страни горивото е по-евтино макар дерогацията в България. Трето, 37 % от дерогацията остават за българския пазар, а другите излизат отвън България. Някой има огромна полза от дерогацията на “Лукойл ”.

Не мога да схвана за какво да не е до декември тази година. Има причини, че в този момент е зима и да не се лишава дерогацията, ами за какво не се лиши лятото ”, попита Борисов. Лидерът на ГЕРБ запита по какъв начин за Газа са приели всичко и са платили скъпо, а за петрола ще пада държавно управление. “Кой има полза оставям вие да разсъждавате. Това, което се прави в последната година и половина не е в полза на жителите ”, безапелационен е Борисов.

Относно провеждането на мача България-Унгария, който ще се играе при закрити врата, Борисов акцентира, че да лишиш от аудитория с някакви претекстове е неприемливо. “Затова споделих, че е позор. След това да тръгнеш по обитаемоте места да търсиш градове, с цел да заложиш кметовете да поемат целия този риск, също не е вярно. Кметовете на Пловдив и Кърджали ясно споделиха, че не може съревнование без аудитория ”, добави водачът на ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР