В последните седмици принц Уилям е най-ангажираният член на кралското

...
В последните седмици принц Уилям е най-ангажираният член на кралското
Коментари Харесай

Принц Уилям продължава делото на Даяна

В последните седмици принц Уилям е най-ангажираният член на кралското семейство. Покрай болестта на татко си и скорошната интервенция на брачната половинка си, той поема на плещите си редица задължения, като в това време се стреми да бъде опора и на фамилията си. А на фона на цялата тази претовареност разгласи и нова благотворителна самодейност.
 Принц Уилям и неговите Earthshot Prize - в Кейптаун през ноември тази година
Соло проектите на принц Уилям

Далечно пътешестване в края на годината

Неведнъж за по-малкия му брат принц Хари се е говорило, че безусловно върви по стъпките на своята починала майка и продължава нейното дело в Африка. Но в този момент принц Уилям е този, който продължава една идея, била приживе на сърце на Даяна.

От много време бъдещият английски крал е зает до оказва помощ на бездомните хора на Острова. А тази седмица от двореца оповестиха, че възнамерява построяването на 24 къщи в херцогство Корноул, в което и самият той живее. Те ще служат като краткотрайно убежище за хора, изгубили по една или друга причина покрива над главата си.
 Снимка 633363

По проект първата копка би трябвало да се направи през есента на тази година, а къщите да посрещнат първите си жители през септември 2025 година Проектът се прави оценка на близо четири милиона $, а ще си партнира с локална благотворителна организация, която ще обезпечи част от финансирането. 

И това е следващата огромна крачка на принца на Уелс към още по-голямата му фантазия - във Англия да няма бездомници или най-малко да бъдат доста рядко срещано събитие. Неговата акция Homewards е въодушевена от визитите с починалата му майка Даяна в домове за бездомни още когато е единствено на 11 години. Тогава за пръв път схваща, че има хора, които няма къде да живеят, написа Fox News.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън - с нови профили на уеб страницата на кралското семейство
Промяна за Уилям и Кейт

Какво ново към принца и принцесата

Точно като нея, той става патрон на благотворителната организация Centrepoint в Лондон. Десетилетия по-късно принц Уилям продължава делото на починалата си майка и е решен да обезпечи налични домове за всички из цяла Англия. Така той освен ще понижи общественото неравноправие, само че и ще се усеща горделив, че е съумял да продължи една добра идея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР