В последните седмици имаме доста примери, че всички са равни

...
В последните седмици имаме доста примери, че всички са равни
Коментари Харесай

И Джеймс Мидълтън се уплаши от коронавируса

В последните седмици имаме много образци, че всички са равни пред ковид . Много известни персони дадоха позитивни проби за COVID-19, още повече се подложиха на самоизолация, а не са малко и тези, които отложиха едни от най-важните проекти в живота си.

След принцеса Беатрис, на която й се наложи да се раздели с фантазията за огромна и обилна кралска женитба, в този момент е ред и на брата на Кейт Мидълтън да заяви решението, което е взел.

В началото на октомври Джеймс Мидълтън се сгоди за французойката Ализе Тевенет . Двамата бяха решили да станат законни брачен партньор и брачна половинка през лятото, само че в този момент наподобява не всичко ще мине по проект.
 Снимка 448444

Според бъдещия жених, не е рационално да се провежда огромно празненство, тъй като дотогава никой няма гаранция, че пандемията ще е отминала. А очевидно и той, и Ализе не желаят да претупват най-важния ден в живота си.

Затова те са подготвени да се разделят с фантазията за лятна и евентуално морска женитба и да разменят клетви през октомври , когато се навършва година от годежа им. Тогава се надяват всички посетители, които ще получат предложения, да съумеят да пътуват и да участват, тъй като за тях е в действителност значимо, написа HELLO.
 Коронавирусът и анулираните сватби на звездите през 2020 година
Звездните сватби, анулирани поради ковид

Никакви клетви по време на карантина

За страдание, сходни непредвидени условия, като ковид, могат да объркат сметките на всеки. Но най-важното е да има обич, пък за женитба постоянно ще има по-добри времена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР